Gabriela Cristea, despre cel mai dur moment al vieții sale! Vedeta a pierdut o sarcină

gabriela_cristea_1.jpg

Gabriela Cristea a trecut printr-o experiență cumplită, atunci când a pierdut o sarcină
Foto: Arhivă personală

Gabriela Cristea este o femeie împlinită, atât pe plan profesional, cât și în ceea ce privește viața de familie pe care și-a dorit-o din tot sufletul, alături de soțul ei, Tavi Clonda. Cei doi au împreună o fetiță, micuța Victoria, de care sunt foarte mândri. Cert este că, deși cei doi au așteptat un copil mult mai devreme în viață, soarta le-a năruit această dorință, la momentul respectiv.

Prezentatoarea TV Gabi Cristea a vorbit deschis despre unul dintre cele mai cumplite momente ale vieții sale, cel în care a pierdut o sarcină pe care și-o dorea. Vedeta a mai relatat în mod voalat, în trecut, experiența dură prin care a trecut, însă abia acum, prezentă la Interviurile Viva, Gabriela a povestit cu detalii amănunțite tragicul moment. Moderatoarea de la „Te iubesc de nu te vezi” a descris pierderea sarcinii ca fiind o experiență extrem de tulburătoare atât din punct de vedere sentimental, cât și fizic, deoarece durerile resimțite în momentul respectiv au fost caracterizate de Gabi ca fiind insuportabile. 

„A fost cea mai grea experiență din viața mea, și la propriu și la figurat pentru că a fost o experiență fizică foarte dură și foarte dureroasă, dar și o experiență sufletească, care efectiv ne-a rupt sufletul în două. Se mai întâmplă. Nu sunt nici prima, nici ultima. Pentru mine, a fost extrem de dureros pentru că noi de doream foarte mult un copil. S-a întâmplat, nu fusese nimic planificat. Și când am rămas însărcinată, a fost wow! Îți dai seama, după ce m-am bucurat..... Dumnezeu te ridică până la cer și îți dă drumul. În primă fază, durerea sufletească a fost extrem de dură”, a mărturisit Gabriela. 

gabriela_cristea_familie.jpg

Gabriela Cristea, alături de Tavi Clonda și fetița lor, Victoria
Foto Instagram

Nedorind să renunțe la bebelușul pe care îl purta în pântece, prezentatoarea a suportat o durere îngrozitoare cu speranța că sarcina va evolua într-o manieră pozitivă, într-un final. Acest lucru nu s-a întâmplat, din păcate, iar Gabriela a fost nevoită să suporte o intervenție chirurgicală. 

„În perioada respectivă, am simțit durerile facerii practic cinci zile, iar femeile care au născut știu ce înseamnă asta. Pentru că m-am încăpățânat în speranța că... poate mâine, totuși, se întâmplă o minune și o să revină sarcina la normal. Nu, sarcina mea se oprise din evoluție. Doctorița mea era plecată, era vineri, și mi-a zis că se întoarce duminică după-amiază. Efectiv au început contracțiile, iar eu refuzam. Și îmi aduc aminte, de exemplu, de un episod unde îmi găsisem o singură poziție, stăteam efectiv în patru labe undeva pe covor pentru că nu mai suportam durerea. Tavi se uita îngrozit la mine și nu știa ce să-mi facă și cum să mă ajute. În primă fază, te doare sufletul foarte tare dar când începe durerea fizică... nu mai știi ce calmante să iei, pe cine să suni. Cert este că am așteptat-o pe doctorița mea să se întoarcă și mi-a făcut intervenția. Practic după aceea, două zile aveam aceleași dureri și eu eram la emisiune. Aveam la un moment dat contracții și eu vorbeam și trebuia să fiu drăguță și îmi venea să mă urc pe scaun de durere. Acum vorbesc detașată pentru că eu sunt împlinită din punctul ăsta de vedere. Și, totuși, mai am momente în luna februarie, că atunci a fost, când stau și mă gândesc la ce s-a întâmplat”, a mai povestit vedeta. 

Loading...

Citește și