Detaliul neștiut din viața fostei iubite a lui Gheorghe Turda. Are legătură cu copilăria ei

nicoleta-voicu-1.jpg

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-au despărțit
Foto: Facebook

După despărțirea de interpretul de muzică populară Gheorghe Turda, Nicoleta Voica a fost invitată în cadrul mai multor emisiuni, pentru a detalia cele întâmplate și a explica ce motive au stat în spatele separării de artist. Cu această ocazie, vedeta a vorbit și despre copilăria ei.

Dacă în 2018 relația dintre Gheorghe Turda, în vârstă de 70 de ani, și Nicoleta Voicu, fosta lui parteneră de viață cu 23 de ani mai tânără, părea că nu poate evolua decât într-o direcție pozitivă, iată că anul 2019 a adus o despărțire pentru cei doi. Aceștia păreau că sunt de nedespărțit, afișându-se mereu împreună la diverse evenimente și locuind în aceeași casă, însă artista a dezvăluit că în spatele acestor aparențe, existau câteva aspecte ale relației care o deranjau.

Nicoleta Voicu a fost adoptată 

Invitată la Antena Stars pentru a detalia situația, Nicoleta Voicu a vorbit și despre copiăria ei, dezvăluind că nu a crescut alături de părinții ei biologici, fiind adoptată de la vârsta de un an. „Am fost înfiată la vârsta de 1 an”, a dezvăluit cântăreața de muzică populară într-o emisiune a postului de televiziune Antena Stars. 

Deși s-au despărțit, cu ocazia zilei ei de naștere, Gheorghe Turda i-a transmis un mesaj fostei lui iubite. „A trimis un mesaj iniţial, eu nu-i mai pronuţ numele că am primit interdicţie. A trimis un mesaj protocolar, iar la 10 minute a urmat şi un telefon, mi-a urat fericire şi să mă bucur de notorietatea pe care am dobândit-o în ultima perioadă. Îi mulţumesc. Eu mereu am specificat că datorită lui sunt aici”, a adăugat Nicoleta Voicu, la „Agenţia Vip".

Motivele despărțirii dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda

Nicoleta fost prezentă recent în cadrul unei emisiunii a postului de televiziune România TV, unde a povestit de ce a rupt relația cu cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda. „Ce m-a adus aici este o dependență care, idiferent în ce domeniu sau în ce mod se manifestă ea, este o dependență. Și în cazul nostru a fost o dependență de restul lumii. Deci imaginați-vă acest platou plin cu oameni și ca eu să ajung la el trebuia să mă strecor cu greu, metaforic vorbind acum, iar dacă ajungeam, apucam să spun câteva cuvinte, pentru că în secunda doi intervenea altcineva, fie prin telefon, fie... deci, practic nu am avut un timp al nostru”, explica artista, imediat după despărțire.

Totuși, se pare că Nicoleta l-ar vrea înapoi pe Gheorghe Turda, cu tot problemele pe care le întâmpinau în relația lor, având în vedere că la doar câteva zile după ce și-au spus „adio”, cântăreața i-a compus interpretului câteva versuri mai..deocheate. 

 

 

 

 

 

Loading...

Citește și

  • Gheorghe Turda, Nicoleta Voicu, despartire, poezie, relatie

    Iubita mai tânără cu 23 de ani i-a dedicat lui Gheorghe Turda o poezie erotică pentru a-i obţine iertarea. Iată însă că artistul este de neclintit şi spune că nu o va mai primi niciodată pe Nicoleta Voicu în casa lui, pentru că a minţit. ”S-a văitat peste tot că m-a îngrijit atunci când am fost bolnav. O minciună mai mare ca asta nu am mai auzit”, a declarat pentru Click! artistul originar din Săpânţa.

  • Gheorghe Turda şi Nicoleta Voicu şi-au spus ”adio”, săptămâna trecută, aparent din motive banale. Lipsa de afecţiune şi telefonul le-a distrus relaţia care a debutat în urmă cu un an. Cântăreaţa susţine că a făcut numeroase sacrificii în această relaţie şi că a stat la căpătâiul maestrului pe patul de spital, când acesta a primit un diagnostic crunt.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1