Gheorghe Turda și iubita mai tânără cu 23 de ani s-au despărțit

gheorghe-turda-nicoleta-voicu-relatie.jpg

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțitFoto Facebook
gheorghe turda, nicoleta voicu, gheorghe turda iubita
de Cristian Simion

Gheorghe Turda și iubita lui au ales să se despartă după doar un an de relație. Nicoleta Voicu a făcut anunțul printr-o poezie publicată pe rețelele de socializare.

„De astăzi își va atinge sau nu scopul fiecare dintre noi separat”, așa își începe Nicoleta Voicu declarația lansată pe internet. Ea a publicat o poezie pe rețelele de socializare prin care a anunțat că ea și iubitul ei, celebrul Gheorghe Turda nu mai formează un cuplu.

Poezia publicată de Nicoleta Voicu pe rețelele de socializare a confirmat toate ipotezele și zvonurile că cei doi ar urma să-și separe drumurile și să nu continue relația. Poezia se intitulează «Singurătatea ucide» și i-a emoționat enorm de mult pe prietenii virtuali ai artistei.

 

 

Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu s-au despărțit

Deși părea că totul mergea perfect între cei doi, Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu și-au dat seama că nu rezonează unul cu celălalt perfect, astfel că, decizia de a se despărți a fost singurul mod prin care cei doi ar putea să-și continue viețile și pentru a fi fericiți. Gheorghe Turda  declara mai demult că o aprecia enorm pe fosta lui iubită mai tânără cu 23 de ani.

„Am mare noroc cu Nicoleta şi pot să spun că sunt mult mai liniştit decât în alte dăţi. Caracterul ei este foarte frumos, relaţia merge normal. Locuim împreună, Nicoleta găteşte foarte bine, face tot felul de mâncăruri tradiţionale. O sprijin în carieră cu sfaturi, am grijă să apară mereu la modul profesionist”, ne declara Gheorghe Turda în urmă cu câteva luni.

Loading...

Citește și

  • gheorghe turda

    Ea e fata cea mică a lui Gheorghe Turda! Cum se înțelege cu iubita tinerică a solistului!

    GheorgheTurda are două fete superbe, Anca Ioana și Elena Voichița. Pe prima, care este și fata cea mare, a scos-o la rampă în mai multe ocazii, căci tânăra dansa pe melodiile interpretate de tatăl ei, la diverse apariții televizate. Iată o imagine și cu Voichița, fiica cea mică!

  • Cântăreții de folclor care au operații estetice și machiaj de scenă

    Când apar pe scenă, sunt ca scoşi din cutie! Chiar şi în portul tradiţional, interpreţii de muzică populară ştiu să fie eleganţi şi să arate bine, iar dacă trebuie să recurgă la artificii estetice, nu se dau în lături. Click! a aflat secretele lui Petrică Mâţu Stoian (58 de ani), Constantin Enceanu (54 de ani) şi Gheorghe Turda (70 de ani) pentru a arăta ca în prima tinereţe.