Nicoleta Voicu, despre motivele despărțirii de Gheorghe Turda: «Este o dependență»

nicoleta-voica-gheorghe-turda-motive-despartire.jpg

Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda s-au despărțit după un an de relație
Foto: Arhivă personală

Deși părea că relația dintre interpreții de muzică populară Gheorghe Turda și Nicoleta Voicu nu cunoștea decât fericirea, se pare că cei doi au ajuns într-un final la concluzia că nu rezonează pe plan sentimental. După ce și-au anunțat despărțirea în mod oficial, fosta iubită a interpretului Gheorghe Turda a făcut primele declarații referitoare la separarea de artist.

Dragostea e, într-adevăr, cu năbădăi! După doar un an de relație, care părea a fi una ce nu putea să evolueze decât în mod pozitiv, se pare că Gheorghe Turda și iubita lui tinerică au deci să pornească pe drumuri separate. Privind și partea bună a lucrurilor, cum există atâtea melodii populare de dor și de jale, suntem siguri că interpreții vor transforma durerea despărțirii în ceva productiv, cântând de acum în colo repertoriul cu mai mult patos.

După ce Nicoleta Voicu s-a despărțit de interpretul de muzică folclorică prin intermediul unei poezii intitulate „Singurătatea ucide”, în prezent aceasta a decis să explice și motivele care au dus la separare. Din declarațiile sale, Nicoleta lasă de înțeles că gelozia a fost una dintre cauzele principale ale deciziei de a pune capăt relației.

Motivele despărțirii dintre Nicoleta Voicu și Gheorghe Turda

Aceasta fost prezentă în cadrul unei emisiunii a postului de televiziune România TV, unde a povestit de ce a rupt relația cu cântărețul de muzică populară Gheorghe Turda. „Ce m-a adus aici este o dependență care, idiferent în ce domeniu sau în ce mod se manifestă ea, este o dependență. Și în cazul nostru a fost o dependență de restul lumii. Deci imaginați-vă acest platou plin cu oameni și ca eu să ajung la el trebuia să mă strecor cu greu, metaforic vorbind acum, iar dacă ajungeam, apucam să spun câteva cuvinte, pentru că în secunda doi intervenea altcineva, fie prin telefon, fie... deci, practic nu am avut un timp al nostru.

nicoleta-voica-gheorghe-turda-despartire.jpg

Nicoleta a explicat de ce ea și Gheorghe Turda s-au despărțit
Foto: Arhivă personală

A fost un an plin. Plin profesional, cu foarte multe drumuri. pot să spun că zilele noastre au avut un curs liniar. Toate erau la fel: „Nicole, plecăm”, „Nicole, suntem invitați la recepția cutare”. Am așteptat sărbătorile cu ideea că vor veni cu liniște. Ajunul Crăciunului în familie a fost un sentiment, deci mi-am umplut bateriile și mi-au încărcat sufletul cu acea căldură, cu drăgălășenia copiilor, a nepoților dumnealui.

A fost o atmosferă de familie, cu o anumită căldură. de a doua zi am crezut că vomm continua în acest mod cald, de familie. Era ziua de Crăciun. Și acea zi de Crăciun, în acea zi, au existat cinci ore, invitați fiind undeva, în care telefonul mobil l-a ținut captat de la venirea noastră în casa familiei respective până la plecare”, a declarat Nicoleta Voicu pentru sursa anterior menționată.

Despărțirea i-a șocat pe admiratorii acestora, având în vedere că Turda a prezentat-o pe Nicoleta familiei lui și totul părea să se îndrepte într-o direcție bună. De asemenea, cei doi nu s-au lăsat niciodată deranjați de diferența de vârstă, Nicoleta fiind cu 23 de ani mai tânără decât solistul de muzică populară, în vârstă de 70 de ani. Cei doi au devenit un cuplu la sfârșitul lui 2017, mutându-se și împreună. după ce amândoi au fost loviți de ghinion în dragoste – Nicoleta trecuse printr-un divorț, iar Gheorghe Turda tocmai se despărțise de mama Alinei Pușcaș.
 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
2
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1