Când intră Simona Gherghe în concediu de maternitate. Prezentatoarea TV a făcut primele declarații

simona-gherghe-concediu-maternitate.jpg

Simona Gherghe a vorbit despre cea de-a doua sa sarcină, dezvăluind și când ar putea intra în concediu de maternitate
Foto: Antena 1

Simona Gherghe este însărcinată pentru a doua oară și va fi nevoită în curând să ia o pauză de la pupitrul emisiunii „Acces Direct”. Prezentatoarea TV a oferit primele detalii despre acest subiect, vorbind și despre modul în care a decurs până în prezent cea de-a doua sa sarcină.

Simona Gherghe, prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, în vârstă de 41 de ani, a confirmat recent că este din nou însărcinată, după ce în spațiul media circulau deja zvonuri în acest sens. Îndrăgita moderatoare de la Antena a vorbit despre momentul în care va intra în concediu de maternitate, dezvăluind că momentan sarcina sa decurge bine, fără incidente neplăcute, lucru care îi dă răgazul necesar pentru a mai prezenta ceva timp emisiunea.

Când intră Simona Gherghe în concediu de maternitate

Momentan, Simona a explicat că se simte bine și este extrem de curioasă de momentul în care va deveni din nou mămică, pentru a vedea cum se descurcă cu doi copii. Prezentatoarea TV mai are o fetiță, pe nume Ana Georgia, din mariajul cu Răzvan Săndulescu. Deși la prima sa sarcină Simona Gherghe s-a confruntat cu câteva probleme de sănătate, se pare că acum totul decurge bine.

Va intra în concediu de maternitate în primăvara anului 2019 deoarece în luna mai va naşte, după aproximările medicilor. În ceea ce privește „Acces Direct”, Simona a povestit că nu ştie data exactă în care va lua o pauză de la moderarea emisiunii, însă cel mai probabil acest lucru se va întâmpla în aprilie 2019.

„Nu ştiu, nu mi-am propus. Mă simt bine. La Ana am intrat în concediu puţin mai repede decât ar fi trebuit pentru că într-adevăr mă simţeam foarte rău.

Eu sarcina aceea am dus-o greu. Mi-am făcut injecţii în burtă de la prima zi până am născut. Singură mi le făceam, în fiecare seară. 8 luni şi un pic, cât am ţinut sarcina. Acum n-am nicio problemă. E în funcţie de cum să simt, dar acum mă simt bine”, a declarat Simona Gherghe, în cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, de la Antena 1.

simona-gherghe-familie.jpg

Simona Gherghe este căsătorită Răzvan Săndulescu și au împreună o fetiță, pe nume Ana Georgia
Foto: Instagram

Ce dietă ţine Simona Gherghe pe parcursul sarcinii

Cum vedeta a dezvăluit că în loc să acumuleze kilograme în timpul sarcinii, s-a întâmplat fix opusul, aceasta a vorbit despre dieta pe care o ține în acest sens. „Este un regim de viaţă extrem extrem de sănătos. Voi care faceţi sport, v-aţi putea regăsi. Am voie să mănânc grătar, mănânc peşte fie la cuptor, fie la grătar. Mănânc salate, dar fără ulei. Mănânc brânză slabă, iaurt, fructe, dar anumite fructe. Nu mănânc deloc dulce, nimic dulce. Am trigliceridele crescute.

Nu mănânc dulce că n-am voie, dar aş mănânca tone de cozonac. Săptămâna trecută am mâncat o felie, atât… după trei luni. Sunt foarte atentă, ţin problema sub control, pentru că dacă aş mânca cât aş vrea sau ce aş vrea, probabil aş ajunge cum s-a întâmplat în cazul sarcinii cu Ana. Am descoperit această problemă în era aproape în pragul pancreatitei, ceea ce era îngrozitor. Eram însărcinată în luna a şasea-a şaptea. Atunci chiar era un pericol şi pentru mine şi pentru copil. Aşa, am luat-o din timp cu regimul, ca să nu fie probleme, deşi teoretic aş putea să mănânc, dar sunt foarte conştiincioasă”, a dezvăluit recent Simona Gherghe, în cadrul emisiunii anterior menționate.

 

Loading...

Citește și

  • simona gherghe insarcinata ana georgia

    În timp ce multe femei pornesc la drum cu o sarcină având teama kilogramelor în plus, iată că Simona Gherghe (41 de ani) nu are de ce să își facă asemenea griji. Ba din contră. Prezentatoarea de la "Acces Direct" nu adaugă nimic la greutatea inițială chiar dacă este însărcinată pentru a doua oară, ci slăbește. De ce? A explicat chiar ea în emisiunea "Xtra Night Show".

  • Odată cu prima ninsoare așternută, singurul gând al copiilor a fost, bineînțeles, joaca în zăpadă. Cum pentru unii micuți a fost prima experiență de acest gen, iarna a adus, pe lângă magia sărbătorilor, și multă emoție în sufletele proaspetelor mămici, care au ieșit afară cu bebelușii la prima plimbare cu săniuța. Acesta a fost cazul Laurei Cosoi, care a trăit alături de micuța Rita surpriza primilor fulgi de nea „mai serioși” din acest an.