Ce adorabilă e fetița Simonei Gherghe! A început deja să facă primii pași

simona.jpg

simona gherghe
Fetița Simonei Gherghe a început să meargă
Foto: Facebook

Simona Gherghe este în culmea fericirii. Deși, are mai puțin de-un an, fetița ei a început deja să facă primii pași, ajutată, desigur. S-a întâmplat acest lucru la o plimbare, iar prezentatoarea a împărtășit momentul cu admiratorii din mediul online.

Povestea de dragoste dintre Simona Gherghe și Răzvan Săndulescu, soțul ei, a culminat cu aducerea pe lume a micuței Ana Georgia, o dulceață de fetiță, care-i umple mamei sufletul de bucurie, dar și timpul.

pe 14 martie, în timp ce se plimbau pe stradă, Ana Georgia a fost ținută de mânuțe de bunica ei și a reușit să meargă câțiva pași, spre bucuria mamei sale, dar și a prietenilor virtuali, care au văzut înregistrarea video.

Loading...
 
 

Citește și

  • foto

    Simona Gherghe se bucură din plin de rolul de mamă și este mai fericită ca oricând. Vedeta împărtășește momentele pe care le trăiește alături de micuța Georgia cu prietenii săi virtuali și este mirată de faptul că aceasta crește atât de repede. Vineri, 5 ianuarie, Simona a surpsins-o pe Georgia într-o ipostază tare simpatică așa că nu s-a putut abține să nu imortalizeze momentul.

  • simona gherghe riduri acces direct

    Nopţile nedormite şi-au pus amprenta asupra chipului Simonei Gherghe. Tenul prezentatoarei tv, care la finele anului 2017 a împlinit 40 de ani, nu mai este la fel de luminos după perioada în care a stat acasă ca să aibă grijă de fetiţa ei Ana Georgia, în vârstă de opt luni. Fanii vedetei au remarcat imediat că gazda "Acces Direct" are pe sub ochelarii de vedere mici imperfecţiuni, normale de altfel, dar au ţinut să-i lase comentarii răutăcioase.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1