Simona Gherghe, dezvăluiri despre cea de-a doua sarcină: «Am slăbit 3 kilograme»

simona_gherghe-sarcina.jpg

Simona Gherghe a făcut dezvăluiri referitoare la cea de-a doua sarcină
Foto Facebook

După ce a anunțat marea veste, aceea că urmează să i se mărească familia în viitorul apropiat, Simona Gherghe a vorbit despre sarcina sa, dezvăluind că se confruntă cu câteva „probleme de graviduță”. Prezentatoarea TV a mărturisit că a slăbit 3 kilograme deoarece s-a apucat din nou de un regim alimentar, pe care l-a urmat și prima dată când a rămas însărcinată.

Vedetele Antenei 1 devin, rând pe rând, mămici! După ce unele dintre cele mai îndrăgite prezentatoare TV, Gabriela Cristea și Mirela Vaida, au anunțat că sunt din nou însărcinate, a venit și rândul Simonei Gherghe. Prezentatoarea emisiunii „Acces Direct”, în vârstă de 41 de ani, a confirmat că este din nou  însărcinată joi, 29 noiembrie, după ce în spațiul media circulau deja zvonuri în acest sens, de ceva vreme.

Simona Gherghe a slăbit 3 kilograme în timpul sarcinii

Simona Gherghe a dezvăluit că simptomele celei de-a doua sarcini sunt mai ușoare decât cele pe care le-a resimțit prima oară când a rămas însărcinată, însă acest lucru nu înseamnă că nu se confruntă cu câteva probleme. Prezentatoarea TV a făcut o paralelă între cele două sarcini, explicând că și de data aceasta a fost nevoită să urmeze o dietă alimentară pentru a se simți bine, fapt care a făcut-o să slăbească 3 kilograme.

simona-gherghe-familie2.jpg

Simona Gherghe mai are o fetiță, pe nume Ana Georgia
Foto: Facebook

În cadrul emisiunii „Xtra Night Show”, Simona Gherghe a vorbit despre perioada frumoasă prin care trece, explicând că a trecut și prin câteva momente neplăcute. „Mi-a fost rău în primele luni, până în luna a doua, seara îmi era foarte greaţă. Şi nu suport mirosul de ţigări electronice. În rest sunt mai bine ca la prima sarcină, sunt mai bine. Probleme de la prima sarcină lovesc din nou şi am trecut din nou la regimul acela drastic. Am slăbit trei kilograme de când am rămas însărcinată, dar asta e. Pentru sănătatea mea, pentru sănătatea lui bebe, facem orice”, a mărturisit Simona Gherghe la Antena 1.

Simona Gherghe a dezvăluit și sexul bebelușului

Prezentatoarea TV trăiește una dintre cele mai frumoase perioade ale vieții sale, urmând să aducă pe lume cel de-al doilea copil al cuplului. Simona este căsătorită cu Răzvan Săndulescu, alături de care are o fetiță, pe nume Ana Georgia. Vedeta a dezvăluit și sexul bebelușului din burtică: băiețel. „Vreau să spun că.. sunt însărcinată! Rochia asta am purtat-o și când eram însărcinată cu Ana. O să am un băiat. Ana o să aibă un frățior. Eu nu știu să am băiat, eu știu să am fată”, a spus Simona Gherghe.

 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1