Simona Gherghe a fost suspectă de pancreatită în timpul sarcinii

simona12-13-vedeyte-2-col-s.jpg

Simona Gherghe s-a temut pentru viața ei

Simona Gherghe a trecut prin momente complicat în urma cu mai mult timp deoarece a fost suspectă de pancreatită atunci când era gravidă. S-a temut că avea să moară în luna a noua. Prezentatoarea tv a povestit totul într-un interviu foarte sincer.

Simona Gherghe a făcut câteva declarații șocante într-un interviu pentru viva.ro. Vedeta a declarat că în luna a noua a sarcinii a fost suspectă de pancreatită și se temea că va muri. 

Ea a fost întrebată despre problemele prin care a trecut atunci când era gravidă. Vedeta a povestit despre faptul că la un moment dat i-a fost teamă pentru viața ei.

„De fapt, cele mai mari probleme le-am avut în ultima lună de sarcină, când am fost suspectă de pancreatită. A fost extrem de dificil, pentru că a trebuit să ţin un regim alimentar sever, altfel riscam ce e mai rău. Dar am avut încredere în medicul meu şi am ştiut că va fi bine, până la urmă”, a spus Simona Gherghe pentru sursa amintita anterior.

Loading...

Citește și

  • Simona Gherghe este o prezență discretă în spațiul media, deși aceasta se bucură de mulți admiratori și moderează una dintre cele mai urmărite emisiuni ale Antenei 1. În cadrul unui interviu recent, vedeta a dezvăluit cum s-a desfășurat unul dintre cele mai fericite evenimente din viața sa: nunta cu partenerul ei de viață, Răzvan Săndulescu. Prezentatoarea TV a povestit despre felul în care a decurs ceremonia, mărturisind că a fost o petrecere relaxată.

  • simona gherghe prezinta emisiunea acces direct alaturi de alex velea

    Prezentatoarea Simona Gherghe împlineşte 41 de ani miercuri, 31 octombrie. Cu această ocazie le-a făcut o surpriză plăcută celor care îi urmăresc activitatea din mediul virtual şi a încărcat o fotografie adorabilă alături de fetiţa sa, Ana Georgia.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1