Andreea Bălan, în vizită la spital, dar nu pentru control! Ce măsuri de siguranță își ia graviduța

andreea-balan-spital-celule-stem.jpg

Andreea Bălan este o graviduță precaută
Foto Instagram

Andreea Bălan este însărcinată în 8 luni și așteaptă cu nerăbdare să-și cunoască și cea de-a doua fetiță. Deși merge regulat la control, pentru a se asigura că sarcina decurge în mod normal, ultima vizită la medic a vedetei a avut un cu totul alt scop. Iată despre ce este vorba!

Andreea Bălan a devenit mămică pentru prima oară în luna octombrie a anului 2016, atunci când a adus-o pe lume pe fetița rezultată din mariajul cu actorul George Burcea, Ella. Fanii vedetei s-au bucurat enorm atunci când aceasta a anunțat că însărcinată pentru a doua oară, anunțând că urmează să aducă pe lume tot o fetiță, partenerul perfect de joacă pentru surioara ei.

Andreea Bălan, în vizită la spital, dar nu pentru control

Însărcinată în 8 luni, mergând pe principiul că „niciodată nu stii ce se întâmplă”, Andreea Bălan este extrem de conștiincioasă cu sarcina ei și dorește să își ia din timp măsuri de precauție, dezvăluind motivul pentru care a mers ultima oară la spital. Ea și soțul ei și-au dorit mult și al doilea copil, iar doctorii au preconizat că vedeta va naște în luna martie a anului viitor. Până atunci însă, Andreea merge regulat la spital, nu doar pentru controlul de rutină, ci și pentru a obține celule stem, care, consieră ea, că i-ar putea fi de folos în viitor, în eventualitatea unui necaz.

andreea-balan-sarcina.jpg

Andreea Bălan este însărcinată în 8 luni
Foto Instagram

„Am venit să-mi iau celulele stem pentru cea de-a doua bebelină. Am venit în acelaşi loc în care am fost şi data trecută şi trebuie să avem celule stem, pentru că nu se ştie niciodată ce se întâmplă”, a declarat Andreea Bălan pentru „Agenţia VIP”. Artista a explicat care sunt motivele din spatele acestei decizii. „Statisticile din ultimul timp arată că există probabilitatea ca o persoană din o sută să aibă nevoie de-a lungul vieţii de celule stem.

Totodată, dacă un copil se naşte cu nişte probleme neurologice, aceste celule îl ajută să se vindece sau măcar să îmbunătăţească calitatea vieţii şi sănătatea copilului. Totodată, există o compatibilitate și la părinţi. Dacă unul dintre părinţi are la un moment dat un accident de-a lungul vieţii, se pot folosi aceste celule stem pentru vindecarea părinţilor”, a mai adăugat Andreea Bălan pentru sursa anterior menționată.

andreea-balan-fetita.jpg

Andreea Bălan are o fetiță, pe Ella, și urmează să mai devină mama unei fetițe, în scurt timp
Foto: Revista Unica

Ce nume își dorește Andreea Bălan pentru fetița ei

Cum mai este puțin până va aduce cea de-a doua fetiță a cuplului pe lume, Andreea s-a gândit deja la câteva nume pentru „bebelușă”. Totuși, cântăreaţa şi George Burcea sunt încă indecişi. Au câteva variante, însă nu ştiu exact pe care să o aleagă.

„Noi chiar avem o problemă, pentru că nu am stabilit numele bebelinei. Cum facem? Eu aș vrea Ava, Eva, Ema. Vreau Ema, Mia. Deci hai, cum facem? Mai sunt trei luni și noi nu știm numele. Mă stresează”, a spus Andreea Bălan. „Aleg eu unul și tu unul”, a continuat ea. „Și-apoi le combinăm și facem unul singur”, a spus și soțul ei. „Două nume să aibă. Ca să-și serbeze ziua de sfânt”, se „ciondăneau” cei doi, în urmă cu ceva vreme. Astfel, se pare că surioara Ellei va primi în curând două prenume, deși părinții ei nu au stabilit exact care sunt acestea.

 

Loading...

Citește și

  • Maternitatea îi priește Andreei Bălan (34 de ani). Chiar dacă e însărcinată în 7 luni, se menține în formă maximă și își susține concertele fără probleme. Sâmbătă seară, Andreea Bălan a cântat o oră în Q Club, unde a schimbat 4 ținute și a renunțat la „prizele” cu Petrișor Ruge (31 de ani).

  • Andreea Bălan a vorbit, într-un filmuleț publicat pe platforma Youtube, despre diferențele dintre cele două sarcini. Vedeta a dezvăluit că a trecut prin momente delicate, atunci când din cauza unei probleme în timpul sarcinii, risca să nască prematur dacă nu se oprea din activitatea sa de pe scenă. Cum a fost adesea întrebată cum reușește să danseze încă în a șasea lună de sarcină, cântăreața a dorit să clarifice situația pentru admiratorii săi. Iată declarațiile!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1