Andreea Bălan a născut. Prima imagine cu fetiţa artistei

andreea_balan.jpg

andreea balan a nascut
Andreea Bălan a devenit mamă pentru prima oară duminică (9 octombrie)
Foto: arhivă personală

Andreea Bălan a devenit pentru prima dată mămică, duminică (9 octoembrie). Cu emoţii mari, cântăreaţa s-a internat la clinica privată încă de la primele ore ale dimineţii şi a ţinut totul secret. Solista este însoţită de iubitul ei, actorul George Burcea.

Andreea Bălan(32 de ani) a filmat pentru emisiunea ”Te cunosc de undeva” până spre finalul sarcinii și și-a făcut câteva fotografii pe care le-a publicat pe o rețea de socializare, unde a dat și vestea ce mare. ”Ultima filmare cu Ella în burtică. În 4 zile o voi ține în brațe. Abia aștept! Se mișcă și e nerăbdatoare să vină pe lume”, a scris cântreața vineri. Duminică (9 octombrie), solista a născut în mare secret, o fetiţă, perfect sănătoasă. Ella are 3300 grame şi 48 de centrimetri şi a venit pe lume prin operaţie cezariană. Fetiţa a primit nota zece la naştere. la scurt timp de la fericitul eveniment, proaspăta mămică a publicat prima imagine cu bebeluşul. Artista nu a arătat-o în toată spelndoarea pe micuţa Ella, ci dor o mânuţă, sporind şi mai tare misterul. "Ella e cea mai frumoasă minune din viaţa mea. Sunt în lacrimi de bucurie, e cea mai fericită zi din viaţa mea", a scris Andreea la descrierea primei imagini cu bebeluşul.

 

bebe_balan.jpg

andreea balan a nascut bebelus
Andreea Bălan a născut o fetiţă de nota zece
foto: arhiva personală

Andreea Bălan va rămâne internată câteva zile la maternitate, unde are totul asigurat. Artista a luat 10 kilograme pe parcursul sarcinii şi mai mult ca sigur că nu va avea probleme în a le da jos. Şi acasă lucrurile sunt pregătite. Solista a pus la punct cam toate amănuntele privind nașterea fetiței sale şi a primit de la o firmă toate cele necesare bebeluşului. Micuța Ella are pătuț, cărucior şi câteva hăinuţe de început. 

 

Loading...

Citește și

 • andreea balan

  De câțiva ani buni, Andreea Bălan și-a tot dorit să devină mamă și iată că visurile se împlinesc. Solista de 32 de ani a avut norocul să găsească un bărbat lângă care să întemeieze o familie, actorul George Burcea.

 • andreea balan

  De mai bine de un an, Andreea Bălan (32 de ani) este cu adevărat însetată de schimbările de look la nivelul podoabei capilare. Mult timp și-a păstrat blondul simplu, dar moda culorilor tari în materie d epăăr a făcut-o să se răzgândească.

 • andreea balan nunta plaja america

  Andreea Bălan (32 de ani) este însărcinată în luna a șaptea cu primul ei copil. Vestea că vedeta va deveni mamă după numai câteva luni de relație cu George, un actor mai tânăr cu patru ani decât ea, i-a luat pe mulți prin surprindere, dar cu siguranță nu a fost ceva neplanificat. Dimpotrivă, Andreea s-a gândit la toate înainte de a lua această decizie.

 • andreea balan

  Andreea Bălan (32 de anu) mai are mai puțin de o lună până naște și s-a hotărât pe ultima sută de metri ce nume va purta micuța sa și a lui George Burcea (28 de anu). Mult s-a gândit și s-a răzgândit până a ales ceva care să o satisfacă atât pe ea, cât și pe viitorul tătic.