Andreea Bălan, la un pas să piardă sarcina: «Dacă nu iei pauză, riști să naști pe scenă»

andreea-balan-sarcina3.jpg

Andreea Bălan le-a explicat admiratorilor săi cum de încă poate să danseze, în a 6-a lună de sarcină
Foto Instagram

Andreea Bălan a vorbit, într-un filmuleț publicat pe platforma Youtube, despre diferențele dintre cele două sarcini. Vedeta a dezvăluit că a trecut prin momente delicate, atunci când din cauza unei probleme în timpul sarcinii, risca să nască prematur dacă nu se oprea din activitatea sa de pe scenă. Cum a fost adesea întrebată cum reușește să danseze încă în a șasea lună de sarcină, cântăreața a dorit să clarifice situația pentru admiratorii săi. Iată declarațiile!

Andreea Bălan este mămica fericită a unei fetițe pe nume Ella și urmează să aducă pe lume în curând și al doilea copil. Cum sarcina sa este una avansată, admiratoarele sale au asaltat-o pe aceasta cu întrebări, având în vedere că Andreea încă dansează pe scenă, în timpul concertelor, cot la cot cu baletul său. Vedeta a apelat la contul său de Youtube pentru a explica situația, alegând să facă o paralelă între cele două sarcini.

andreea-balan-sarcina2.jpg

Andreea Bălan, gravidă în 6 luni jumate, încă dansează pe scenă
Foto Instagram

Andreea Bălan risca să piardă prima sarcină dacă nu-și oprea activitatea

Artista a dezvăluit că prima dată când a rămas însărcinată s-a confruntat cu problemă, care i-a îngreunat puțin perioada sarcinii. Vedeta a avut o sarcină joasă, care a împiedicat-o să mai facă activitate după 6 luni, deoarece risca să nască prematur sau să piardă sarcina. Din această cauză, ea a fost nevoită să stea mult „la orizontală”, motiv pentru care s-a simțit stresată și a avut o stare de „apatie” până în momentul în care a adus-o pe lume pe fetița ei. 

„Aveam o sarcină joasă, uterul pozițional mai jos și riscam să nasc prematur. Am decoperit lucrul acesta prin luna a cincea. Și doamna doctor mi-a spus: Mai dansezi până în luna a șasea cel mult, și iei o pauză. Dacă nu iei pauză, riști să naști pe scenă, să naști prematur. Așa că la șase luni jumate m-am oprit complet”, a povestit vedeta.

andreea-balan-ella-fetita.jpg

Andreea Bălan urmează să-i aducă acasă Ellei o surioră
Foto Instagram

Andreea Bălan, despre diferențele dintre cele două sarcini

Acum însă, Andreea a dezvăluit că sarcina ei este normală și nu mai trece prin stări „depresive”. De asemenea, vedeta încă dansează momentan, simțindu-se atât de bine pe scenă, încât la un momentdat a mărturisit că uitase că este însărcinată. 

„Mi-aşteptam sorocul pentru că dacă aş fi făcut efort, riscam să pierd sarcina. Am primit foarte multe mesaje de la diferite mămici care mă întrebau cum de pot să dansez în continuare la şase luni, şase luni jumate, ca acum sunt în 27 de săptămâni şi care este diferenţa între prima sarcină şi a doua sarcină?

La mine cel puţin este o diferenţă foarte mare, foarte mare. (..)

andreea-balan-insarcinata-dans.jpg

Andreea Bălan, o graviduță activă
Foto: Captură Youtube

La a doua sarcină mă simt mult mai bine decât la prima. La prima sarcină mă simțeam destul de greoaie, acum am luat 6, 7 kg și mă simt ca un fulg. Am avut un concert și pot în continuare la 6 luni jumate să dansez. La prima sarcină nu puteam să fac asta. Acum nu am deloc grețuri. Corpul este deja obișnuit, știe ce urmează deja. Mă simt mult mai bine și de aceea pot să dansez în continuare. Pentru că psihic mă simt mult mai bine, nu am de ce să fiu stresată. Clar că nu o să exagerez, nu fac prize și acrobații, le fac colegele mele pe acestea”, a mai dezvăluit Andreea. 

Loading...

Citește și

  • Sarcina avansată nu o împiedică pe Andreea Bălan să facă ceea ce-i place: să cânte și să danseze. Vedeta își execută în continuare exemplar coregrafiile, chiar dacă s-ar crede că burtica de gravidă ai fi avut toate șansele să o încurce. Fiindcă mai are puțin până va deveni mămică pentru a doua oară, cântăreața și soțul ei au început deja să se gândească și la numele micuței lor.

  • Andreea Bălan a vorbit pe blogul personal despre decizia sa de a îi ascunde fața fetiței ei, Ella, în pozele pe care le-a publicat, de-a lungul timpului, pe rețelele de socializare. Deși, ulterior, i-a arătat celei mici fața, prin intermediul unui pictorial, vedeta a decis să explice motivele reale pentru care cea mică a stat „ascunsă” o perioadă. Andreea și-a justificat decizia după ce a fost acuzată că a urmărit obținerea de bani de la revista căreia i-a acordat pictorialul în exclusivitate.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1