Andreea Bălan a aflat sexul bebelușului! Când va naște vedeta

andreea-balan-copil-fetita.jpg

Andreea Bălan a aflat sexul bebelușului din burtică!
Foto: Instagram

Vestea că Andreea Bălan este din nou însărcinată a adus bucurie în sufletele admiratorilor săi, după ce vedeta și-a ținut sarcina secretă pentru o perioadă de timp. Camuflându-și burtica cu ajutorul hainelor largi, cântăreața a reușit să „păcălească” pe toată lumea și a decis să facă marele anunț prin intermediul unui pictorial. Inițial la primele ecografii nu s-a văzut sexul bebelușului, însă Andreea a mărturisit că îi este indiferent dacă îi va aduce acasă fetiței sale, Ella, un frățior sau o surioră.

Cântăreața Andreea Bălan, în vârstă de 34 de ani, este însărcinată cu cel de-al doilea copil și radiază de fericire! Ea și soțul ei, actorul George Burcea, au dezvăluit de-a lungul timpului că își doresc o familie cât mai mare. Cuplul mai are împreună o fetiță, pe micuța Ella, însă cea mica va avea în curând un nou partener de joacă.

După ce și-a ținut sarcina ascunsă până în luna a cincea, vedeta a decis să-și anunțe admiratorii prin intermediul unui pictorial. Ulterior, Andreea a arătat și ecografia bebelușului, însă la momentul respectiv nu se putea observa sexul acestuia. Între timp lucrurile s-au schimbat, iar noile vizite la medic au adus vestea cea mare în familia cântăreței: Andreea va avea tot o fetiță, potrivit celor de la Cancan. Iată că deși tatăl Andreei Bălan și soțul acesteia își doreau ca noul membru al familie să fie băiat, cei doi vor trebui să se pregătească să cumpere tot fustițe și rochițe.

andreea-balan-familie.jpg

Andreea Bălan va aduce pe lume o fetiță
Foto Instagram

Andreea Bălan va aduce pe lume o fetiță

Cântăreața va deveni în curând mamă pentru a doua oară și va aduce pe lume tot o fetiță, compania perfectă pentru micuța Ella. Andreea mărturisea, totuși, recent, că îi este indiferent ce sex are bebelușul, atât timp cât acesta este sănătos.

„Am făcut o ecografie acum o săptămână, dar nu s-a văzut ce este. Mi-a zis doctora că la testul de trimestru 2 voi ști ce este. George își dorește băiețel, dar mie nu îmi pasă, accept ce o fi. Săptămâna viitoare o să vă spun în premieră ce este! Am păstrat niște rochițe pe care nu le-a purtat Ella și dacă ar fi fetiță, le-ar purta ea. Am păstrat de la început pentru că știam că vom mai face un bebe”, susținea Andreea Bălan, în urmă cu câteva zile.

andreea-balan-george-burcea.jpg

Andreea Bălan și George Burcea vor deveni părinți pentru a doua oară
Foto: Instagram

Când va naște Andreea Bălan

Andreea Bălan se pregătește să aducă pe lume cel de-al doilea copil la începutul lunii martie, potrivit preconizărilor doctorilor. Astfel, mai sunt doar patru luni până când vedeta își va strânge în brațe fetița. Artista a făcut dezvăluiri neașteptate despre sarcină și spune că ea și George Burcea își doresc doar doi copii și nu trei, așa cum se așteptau cunoscuții.

„Suntem foarte fericiți și bucuroși. Este o binecuvântare a lui Dumnezeu. Ne doream doi copii și acum s-a împlinit dorința noastră. Ne bucurăm foarte tare. Andreea este bine, este însărcinată în cinci luni, noul bebe o să apară în viața noastră la începutul lunii martie. Este o fericire extraordinară pentru amândoi. Abia aștept să îmi petrec nopțile și cu cel de-al doilea copil”, a mărturisit George Burcea, în urmă cu câteva zile, pentru sursa anterior menționată.

Loading...

Citește și

  • sandel balan isi doreste un nepot de la andreea

    Săptămâna trecută, Andreea Bălan a anunţat că e însărcinată din nou şi că anul viitor va mai avea un bebeluş. Săndel Bălan, tatăl solistei, este în culmea fericirii, iar apropiaţii familiei susţin că acesta îşi doreşte un nepot. Bunicul se și antrenează pentru viitorul copil al Andreei Bălan: are un nou protejat, un băiat de 7 ani pe care l-a lansat în muzică.

  • Se mişcă bine pe scenă sau la emisiuni, au coregrafii, prezintă evenimente, fac reclame şi au piese în topuri. Poartă cele mai sexy toalete în faţa camerelor de filmat şi sunt zâmbitoare la întâlnirile cu fanii. Cele mai sexy vedete de la noi au virat şi înspre televiziune, căci au fost racolate în producţii tv de cele mai importante posturi. Gina Pistol, Andreea Bănică, Delia, Anna Lesko şi Andreea Bălan ne fac serile mai frumoase pe micul ecran.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1