Andreea Bălan, gravidă în 6 luni, dansează cot la cot cu baletul ei! Ce nume a ales pentru fetiță

andreea-balan-gravida-6-luni.jpg

Andreea Bălan dansează cot la cot cu baletul său
Foto Instagram

Sarcina avansată nu o împiedică pe Andreea Bălan să facă ceea ce-i place: să cânte și să danseze. Vedeta își execută în continuare exemplar coregrafiile, chiar dacă s-ar crede că burtica de gravidă ai fi avut toate șansele să o încurce. Fiindcă mai are puțin până va deveni mămică pentru a doua oară, cântăreața și soțul ei au început deja să se gândească și la numele micuței lor.

Andreea Bălan a devenit mămică pentru prima oară în luna octombrie a anului 2016, atunci când a adus-o pe lume pe micuța Ella. Fanii vedetei s-au bucurat enorm atunci când aceasta a anunțat că este din nou însărcinată, anunțând că urmează să aducă pe lume tot o fetiță, partenerul perfect de joacă pentru surioara ei. Cântăreața și soțul ei, actorul George Burcea, încă „se ceartă” asupra numelui celei mici, chiar dacă mai sunt doar câteva luni până se va mări familia.

Andreea Bălan, însărcinată în 6 luni, încă dansează

Totuși, deși sarcina sa este deja una destul de avansată, Andreea Bălan nu renunță la atribuțiile sale. Cântăreața a filmat în avans pentru emisiunea de Revelion de la Antena Stars, fiind nevoită să execute perfect coregrafiile create special pentru piesele sale. Astfel, Andreea, a dansat cot la cot cu baletul său, pe tocuri. Fiind o dansatoare pricepută, nu s-a observat nicio diferență, artista dansând cu lejeritate, singurul lucru care sărea în ochi, însă, era burtica sa de gravidă.

andreea-balan-insarcinata-dans.jpg

Andreea Bălan, în pași de dans, cu burtica de gravidă la vedere
Foto: Captură YouTube

Andreea și soțul ei au dezvăluit că și-au dorit mult cel de-al doilea copil, iar sarcina cântăreței este diferită de data aceasta. Artista se pregătește să nască în luna martie a anului viitor, fiind însărcinată în 6 luni, însă a susținut că toți cunoscuții săi îi spun că burtica ei arată de parcă ar avea acolo „un pisoiaș” nu un bebeluș.

„Mi-a fost foarte greu să țin ascunsă sarcina până în cele cinci luni împlinite și la filmări, și la concerte, și la interviuri. Tot timpul am purtat hanorace mai lărguțe. Unii dintre moderatori sau prieteni din showbiz au venit și m-au întrebat: „Hm, încă un bebeluș?”, explica Andreea, în urmă cu ceva vreme.

Ce nume își dorește Andreea pentru fetița ei

Cum mai sunt doar trei luni până va aduce cea de-a doua fetiță a cuplului pe lume, Andreea s-a gândit deja la câteva nume pentru „bebelușă”. Totuși, cântăreaţa şi George Burcea sunt încă indecişi. Au câteva variante, însă nu ştiu exact pe care să o aleagă.

„Noi chiar avem o problemă, pentru că nu am stabilit numele bebelinei. Cum facem? Eu aș vrea Ava, Eva, Ema. Vreau Ema, Mia. Deci hai, cum facem? Mai sunt trei luni și noi nu știm numele. Mă stresează”, a spus Andreea Bălan. „Aleg eu unul și tu unul”, a continuat ea. „Și-apoi le combinăm și facem unul singur”, a spus și soțul ei. „Două nume să aibă. Ca să-și serbeze ziua de sfânt”, a mai adăugat cântăreața. Astfel, se pare că surioara Ellei va primi în curând două prenume, deși părinții ei nu au stabilit exact care sunt acestea.

 

Loading...

Citește și

  • Andreea Bălan a vorbit pe blogul personal despre decizia sa de a îi ascunde fața fetiței ei, Ella, în pozele pe care le-a publicat, de-a lungul timpului, pe rețelele de socializare. Deși, ulterior, i-a arătat celei mici fața, prin intermediul unui pictorial, vedeta a decis să explice motivele reale pentru care cea mică a stat „ascunsă” o perioadă. Andreea și-a justificat decizia după ce a fost acuzată că a urmărit obținerea de bani de la revista căreia i-a acordat pictorialul în exclusivitate.

  • Andreea Bălan a făcut o serie de dezvăluiri pe rețelele de socializare despre viața ei ca și artist. Prietenii virtuali au reacționat imediat și i-au apreciat mesajul.