Andreea Bălan a explicat de ce i-a ascuns fața fetiței ei în poze. Are legătură cu copilăria sa

andreea-balan-fetita1.jpg

Andreea Bălan a explicat realele motivele pentru care și-a ținut fiica „ascunsă”
Foto Instagram

Andreea Bălan a vorbit pe blogul personal despre decizia sa de a îi ascunde fața fetiței ei, Ella, în pozele pe care le-a publicat, de-a lungul timpului, pe rețelele de socializare. Deși, ulterior, i-a arătat celei mici fața, prin intermediul unui pictorial, vedeta a decis să explice motivele reale pentru care cea mică a stat „ascunsă” o perioadă. Andreea și-a justificat decizia după ce a fost acuzată că a urmărit obținerea de bani de la revista căreia i-a acordat pictorialul în exclusivitate.

Până de curând, Andreea Bălan a ținut ascuns chipul fetiței sale, rezultată din mariajul cu actorul George Burcea, Ella. Vedeta a explicat care au fost realele cauze care au determinat-o să ia această decizie. Cântăreața a simțit nevoia să se justifice în fața admiratorilor săi, după ce a fost acuzată că ar fi făcut acest lucru pentru bani. De asemenea, Andreea a dorit să explice pe larg motivele care au dus la luarea deciziei, deoarece tot mai multe persoane și-au arătat curiozitate cu privire la acest subiect.

Andreea Bălan a devenit mămică pentru prima oară în luna octombrie a anului 2016, atunci când a adus-o pe lume pe micuța Ella. Deși tot mai multe persoane se întrebau cum arată cea mică, artista a fost extrem de discretă cu imaginea fiicei ei pe conturile de socializare, pozând-o mereu pe aceasta cu spatele sau acoperindu-i fața în poze. Decizia Andreei s-a schimbat atunci când cântăreața, împreună cu soțul și fetița lor, au făcut parte dintr-un pictorial acordat revistei Unica. Acesta a fost și motivul pentru care admiratorii ei au acuzat-o pe Andreea că și-a ținut fetița ascunsă până la vârsta de doi ani doar pentru a primi bani ulterior. 

andreea-balan-fetita.jpg

Andreea Bălan a explicat motivele pentru care nu a arătat chipul fiicei ei pe rețelele de socializare
Foto: revista Unica

Motivele pentru care Andreea Bălan și-a ținut fetița „ascunsă”

„Dinainte de a se naște am stabilit cu George (soțul meu) să o păstrăm pe Ella o perioadă doar pentru noi, să nu o arătăm publicului. Foarte mulți au fost contrariați atunci când puneam poze doar cu mânuțe, piciorușe sau cu spatele și spuneau: „Dacă tot nu vrei să o arăți, nu mai pune poze deloc”, sau „Ce tot o ascunzi atât, crezi că e mai specială?”. Sunt obișnuită de ani de zile cu răutatea oamenilor și aceste comentarii nu m-au surprins deloc. (..)

Mi s-a părut firesc să punem poze așa cu mânuțe și piciorușe deoarece ne-a împlinit, ne-a făcut atât de fericiți încât simțeam amândoi nevoia să aruncăm acesta fericire în univers sub această formă. (..) Din punct de vedere al sănătății am dorit să o protejăm și să nu lăsăm gândurile negative să o afecteze cumva. (..) Cam tot ceea ce se postează pe net, rămâne stocat undeva și nu ne-am dorit că mai târziu, Ella să ne reproșeze că am arătat-o în fașă sau cheală (nu a avut păr până la 1 an)”, și-a început Andreea Bălan explicația.

andreea-balan-familie.jpg

Foto Instagram

Andreea Bălan, marcată de copilăria sa în care a fost expusă mediatic

„Al treilea motiv este faptul că eu am fost expusă mediatic la o vârstă foarte mică (la 10 ani) și mi-a fost foarte greu să înțeleg ce se întâmplă cu mine și să mă dezvolt corect emoțional. M-am gândit astfel să nu o expun și să o las pe ea să aleagă dacă vrea să apară sau nu.

Între timp această idee s-a schimbat, deoarece am văzut că acum, spre deosebire de copilăria mea, tehnologia este atât de avansată încât nu am cum sub nicio formă să o țin ascunsă atâția ani până când ea va putea alege. (..) Din acest considerent, împreună cu George, am decis să facem o ședința foto frumoasă și să o arătăm pe copertă unei reviste și nu pe Facebook pur și simplu.

Așa am apărut pe copertă revistei UNICA din luna noiembrie, la 2 ani de când a venit pe lume. Țin să menționez că NU am luat bani de la revistă, deoarece, din nou, m-am lovit de ura oamenilor care au spus „Ai ținut-o ascunsă că să iei bani”. Ne-am dorit să o arătăm într-un cadru frumos și prin urmare nu am avut nicio pretenție finaciară”, a mai explicat vedeta. 

 

 

Loading...

Citește și

  • Andreea Bălan a făcut o serie de dezvăluiri pe rețelele de socializare despre viața ei ca și artist. Prietenii virtuali au reacționat imediat și i-au apreciat mesajul.

  • Vestea că Andreea Bălan este din nou însărcinată a adus bucurie în sufletele admiratorilor săi, după ce vedeta și-a ținut sarcina secretă pentru o perioadă de timp. Camuflându-și burtica cu ajutorul hainelor largi, cântăreața a reușit să „păcălească” pe toată lumea și a decis să facă marele anunț prin intermediul unui pictorial. Inițial la primele ecografii nu s-a văzut sexul bebelușului, însă Andreea a mărturisit că îi este indiferent dacă îi va aduce acasă fetiței sale, Ella, un frățior sau o surioră.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1