Iubitul Andreei Bălan, actorul George Burcea, are lipici la bani

george_burcea_pare_a_fi_noul_sergiu_nicolaescu.jpg

george burcea
George Burcea apare în filme şi reclame şi visează să fie "un fel de Sergiu Nicolaescu"
Foto: arhiva personală
Citeste tot despre: 

Se cunosc din toamna lui 2014, de când au filmat împreună pentru videoclipul "Rece", lansat pe 18 noiembrie, şi de atunci au rămas prieteni. Andreea Bălan şi Gerorge Burcea au devenit un cuplu un an mai târziu, iar de atunci actorul parcă are lipici la tot felul de proiecte.

Poate că Andreea Bălan (31 de ani) poartă noroc, iubiţilor ei, în general, însă lui George Burcea (28 de ani) îi merge de minune de când au o relaţie. Coincidenţă sau nu, actorul are o mulţime de apariţii în ultima vreme în pelicule filmate atât în ţară cât şi peste hotare, în special la Bollywood, în videoclipuri muzicale, în scurt metraje sau în spoturi publicitare.

Actorul poate fi văzut în nenumărate reclame în ultima vreme la diverse produse şi a apărut în rolul unui pugilist în videoclipul trupei Musiguns - "Armageddon", dar şi în cel al piesei "S-aprindem torţele", piesă interpretată de Cristi Minculescu şi Dan Bittman.

Mai nou a devenit şi profesor de actorie la "Laboratorul de actorie", proiect al vedetei de la Prima TV Alexandru Constantin. În plus, George Burcea aşteaptă premiera unui nou film de groază indian în care a jucat şi a avut un rol mai mic, de această dată.

Joi (17 martie), George a filmat o nouă reclamă la Eforie Sud, locul unde s-a născut, şi pregăteşte un proiect de amploare. Pentru acesta a scris scenariul, îl va produce şi va juca şi în rolul principal masculin. "Voi fi un fel de Sergiu Nicolaescu", ne-a povestit actorul.

george_burcea_a_filmat_o_noua_reclama_la_eforie_sud.jpg

george burcea
George a filmat o reclamă la Eforie Sud
Foto: arhiva personală

Nu prea mai are timp liber, ofertele tot bat la uşă, însă i-ar plăcea să joace in telenovele sau seriale, care momentan nu se prea mai fac. Dar merge la diverse castinguri şi speră că va fi remarcat pentru un rol de latin lover. Doar are succes la femei, iar cel mai elocvent exemplu ar fi faptul că a cucerit-o deja pe solista Andreea Bălan.

Loading...
 
 

Citește și

  • andreea balan iubit george burcea

    A petrecut o vacanţă de o lună în Asia şi s-a întors de acolo mai fericită ca niciodată. Andreea Bălan traversează una dintre cele mai frumoase perioade din viaţă, iar starea ei de bine s-a tradus în zvonuri potrivit cărora bat clopote de nuntă. Întrebată de fani, artista a spus adevărul despre nunta cu cu actorul George Burcea.

  • andreea balan iubit george burcea

    Nu numai Iulia Vântur a jucat într-un film la Bollywood, ci şi George Burcea (27 de ani), iubitul tinerel al Andreei Bălan (31 de ani). Tânărul actor e deja star în reclame difuzate la noi în ţară şi peste hotare, iar anul trecut a filmat pentru o peliculă care l-a făcut cunoscut în India.

  • Pentru Andreea Bălan, anul 2016 a început cu o binemeritată vacanţă, în Asia. Zilele trecute, Andreei i s-a alăturat şi iubitul. Este vorba despre George Burcea (27 de ani), care pare să fie candidatul ideal pentru a-i fi soţ Andreei şi tatăl viitorilor ei copii.

  • george burcea

    Andreea Bălan a ratat unul dintre cele mai importante evenimente din viața iubitului ei, scriitorul și actorul George Burcea. Asaltat de admiratoare, înconjurat de prieteni și de familie, George și-a lansat cel de-al doilea volum de poezii, ”Un strop de culoare”, joi, 11 februarie.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1