Adi Sînă vrea să îi calce pe urme lui Borcea? Anca Serea: «Mai vreau doi copii»

adi-sina-anca-serea-copii-noah.jpg

Anca Serea și Adi Sînă, alături de fiul lor, Noah, când acesta avea un anișor

Anca Serea și Adi Sînă au o familie frumoasă și numeroasă, însă se pare că cei doi soți nu și-ar dori să se oprească la 5 copii. Recent, Anca Serea a dezvăluit că s-ar vedea din nou în ipostaza de proaspătă mămică, iar partenerul ei e perfect de acord!

Anca Serea şi Adi Sînă, din nou părinţi? Ei bine, acest scenariu s-ar putea întâmpla cât de curând, având în vedere că soții s-au obișnuit deja să facă față provocărilor unei familii numeroase, încât pare că cei doi văd acum aceste sarcini ca fiind floare la ureche. Pentru a simți din nou „bucuria” nopților nedormite și a scutecelor schimbate, aceștia nu spun nu ocaziei de a deveni din nou părinți.

Anca Serea și Adi Sînă își mai doresc copii

Anca are deja în minte și „planul de bătaie”, știind deja și numărul exact de copii pe care și-l dorește. Vedeta a dezvăluit că este la fel de îndrăgostită de Adi Sînă și că mai vrea alături de el nici mai mult nici mai puțin de doi copii. Având în vedere că reușește să îmbine perfect cariera cu viața de familie, în condițiile în care are deja grijă de cinci copii, vedeta crede că poate face față oricărei noi provocări. 

Chiar în preajma Zilei Îndrăgostiților, Anca Serea a făcut marea dezvăluire. „Încă mai am fantezii cu Adi. Spre exemplu, mai vreau doi copii”, a spus aceasta la Antena Stars. 

anca-serea-adi-sina2.jpg

Cei doi soți sunt la fel de îndrăgostiți ca la început
Foto: Instagram

Anca Serea şi Adi Sînă formează un cuplu de 8 ani de zile. Înainte să-și unească destinul de cel al lui Adi Sînă însă, vedeta a mai fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce acesta a murit de leucemie. Din mariajul cu primul ei soț Anca are doi copii, pe David şi pe Sara. Alături de noul ei partener de viață, Anca mai are trei copii: Ava, Noah și Moise.

Cei doi par că și-ar dori să îi calce pe urme lui Cristi Borcea, care are în prezent 7 copii cu 4 femei diferite, urmând să devină tătic a 9-a oară atunci când Valentina Pelinel va aduce pe lume fetițele gemene cu care este însărcinată. 

anca-serea-sina-familie.jpg

Anca Serea și Adi Sînă și-ar mai dori doi copii

Se pare că Adi Sînă a reușit în cele din urmă să-și convingă soția în privința măririi familiei. În luna martie a anului trecut, Anca explica că soțul ei e cel care și-ar mai dori copii. „Ce mă fac, că el (soțul, Adi Sînă n.r) negociază cu mine să mai facem încă un copil, cel puțin. Bine, el zice doi, dar speră să mă păcălească măcar cu unul”, spunea în urmă cu ceva vreme cea care este numită „mămica eroină”. 

 

 

Loading...
 
 

Citește și

  • anca serea si adi sana intr-o ipostaza tandra

    Anca Serea şi Adi Sână sunt un cuplu solid, având împreună trei copii şi doi dintr-o căsătorie anterioară a Ancăi. În ciuda faptului că participă aproape întotdeauna împreună la evenimentele mondene şi că sunt fericiţi ori de câte ori apar public, în ultima perioadă s-a zvonit că între cei doi a intervenit ruptura. Anca a elucidat misterul care plana asupra relaţiei lor şi a abordat tema vieţii familiale.

  • Casa plină, masa plină. Tot mai multe familii din showbiz devin din ce în ce mai extinse, căci părinţii nu duc lipsă de nimic, aşa că întrebarea “cum îi creştem?” nu va fi adusă niciodată în discuţie. Cristi Borcea ne-a uimit recent cu vestea că va deveni tătic pentru a noua oară, soţia lui, Valentina Pelinel, fiind însărcinată cu gemeni.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1