Viaţa lui Cristi Borcea bate orice telenovelă

2_3-col-borcea-si-valentina.jpg

Valentina Pelinel i-a furat inima de tot. În iunie 2016 s-a născut fiul lor, Milan Cristian

Este cunoscut ca ”Don Juan-ul” lumii mondene, nu doar ca fost acţionar al echipei de fotbal Dinamo. Bineînţeles, despre Cristi Borcea este vorba, un bărbat cu suflet mare şi cu slăbiciune pentru sexul opus, căci nu degeaba a iubit patru femei şi a făcut şapte copii cu ele. A fost blamat pentru asta, însă calitatea supremă a afaceristului rămâne aceea de părinte responsabil.

La data de 2 iulie, Cristi Borcea şi-a recăpătat libertatea. După 4 ani şi trei luni de stat în puşcărie, în condiţii grele, afaceristul s-a întors la luxul în care a fost obişnuit şi la ”marea dragoste” sau ”jumătatea mea”, aşa cum a descris-o pe Valentina Pelinel. Are 48 de ani, însă a trăit cât alţii în două vieţi şi a iubit pătimaş, iar de la divorţul de prima nevastă, Mihaela, Borcea parcă a jucat în propria telenovelă. Suspans, iubire cu năbădăi, trădări, amantlâcuri şi, cel mai de preţ, şapte copii de care are grijă fără să facă diferenţe între ei.

2_2-col-mihaela-borcea.jpg

Cu Mihaela Borcea a fost căsătorit 22 de ani, până în 2011. I-a dăruit 3 copii

Fostul acţionar dinamovist a avut o căsnicie de 22 de ani cu Mihaela, femeia care i-a dăruit trei copii: Patrick şi gemenii Melissa şi Angelo. S-au iubit mult, iar Mihaela era mâna de fier în afacerile familiei. În paralel a cunoscut două femei, şi anume pe fotomodelul Alina Vidican şi pe avocata  Simona Dana Voiculescu. Pe prima a cunoscut-o în 2003, când blondina a renunţat la cariera în modă. Ea i-a fost amantă fostului acţionar de la Dinamo până în 2011, când acesta a hotărât să divorţeze de Mihaela şi să o ia de soţie pe Alina.

2_2-col-avocata.jpg

Pe avocata Simona Dana Voiculescu a cunoscut-o în 2007, iar în 2008 a venit pe lume fiica lor, Andreina

Deşi spunea că o iubeşte enorm, Borcea a înşelat-o şi pe Alina, nu doar pe soţia sa. În 2007 a cunoscut-o pe avocata Dana Voiculescu, iar în 2008, din iubirea lor, a apărut o fetiţă, Andreina Carolyn Christine, acum în vârstă de 10 ani. Nu au rămas împreună, însă Borcea îi achită 1.500 de euro lunar pensie alimentară, în plus i-a asigurat un apartament de lux şi o maşină mamei fetei. În 2011 a divorţat oficial de Mihaela şi a luat-o pe Alina de soţie, făcând o nuntă cu mare fast. Şi, în timp ce avocata îl dădea în judecată pentru stabilirea paternităţii, Borcea devenea din nou tătic. 

2_2-col-alina-vidican.jpg

Cu Alina Vidican a fost căsătorit trei ani, până în 2014. Au doi copii superbi

Alina i-a dăruit o fetiţă şi un băieţel, pe George Alexandru (6 ani)  şi pe micuţa Gloria (3 ani). Însă deşi credeau că sunt fericiţi, iată că săgeata lui Cupidon l-a atins din nou pe Borcea, căruia i s-au aprins călcâiele după Valentina Pelinel. Colac peste pupăză, frumoasa blondină nu era tocmai singură, ci într-un mariaj cu Cristi Boureanu. Au ajuns să se împrietenească Borcea cu Boureanu, s-au distrat împreună, până i-a ”dansat-o” de tot pe Valentina. Fostul politician a fost pus în faţa faptului împlinit şi i s-a cerut divorţul în vara lui 2014. Iată că Alina Vidican, amanta transformată în soţie, avea să fie şi ea trădată.

A înţeles că nu mai este loc pentru ea, aşa că şi-a luat copiii şi a plecat în Miami, acolo unde Borcea i-a pus la dispoziţie un apartament de lux. Între timp, afaceristul a fost condamnat, în februarie 2014, în „Dosarul Transferurilor”, şi avea să continue povestea cu Valentina de după gratii. Ba, mai mult, ea a rămas însărcinată, iar pe 8 iunie 2016 i-a născut un băiat, al şaptelea moştenitor al lui Cristi Borcea, care a fost botezat Milan Cristian. Asta a pus capac situaţiei, iar Alina a cerut imediat divorţul, iar în noiembrie 2016 s-a finalizat. În prezent, Borcea se iubeşte cu Valentina şi intenţionează să treacă a treia oară pe la altar, convins fiind că şi-a găsit jumătatea. ”După multe căutări, pot să spun că mi-am găsit sufletul pereche”, a spus Cristi, după ce a fost eliberat.   

 

Loading...