Anca Serea a câștigat procesul pentru o parte din moștenirea fostului soț!

anca-serea-proces.jpg

Anca Serea a câștigat procesul pentru o parte din averea fostului ei soț
Foto Instagram

După ce a bătut de mai multe ori holurile tribunalelor pentru a-și cere drepturile în instanță, Anca Serea a câștigat procesul pentru o parte din moștenirea lăsată de fostul ei soț, afaceristul Filip Poplingher. Acesta din urmă a murit pe când Anca avea doar 28 de ani, fiind răpus de o boală incurabilă.

Anca Serea a primit câștig de cauză în cadrul procesului desfășurat pentru obținerea unei părți din moștenirea lăsată de fostul ei soț, Filip Poplingher, la nouă ani de la moartea acestuia. Potrivit informațiilor oferite de Antena Stars, vedeta și-a cerut drepturile în instanță, după moartea primului său soț, în 2010. După lungi așteptări, magistrații au hotărât, în cele din urmă, că Anca poate intra în posesia unei părți din averea lăsată de afacerist. Inițial, vedeta rămăsese și cu câteva datorii de la primul ei soț, însă și acest lucru s-a rezolvat în cadrul procesului.

În prezent, Anca Serea este căsătorită cu Adi Sînă și aceștia au împreună o familie numeroasă și fericită. Chiar dacă în presă s-a vehiculat, la un momentdat, că cei doi sunt la un pas de divorț, aceștia au infirmat această presupunere.

anca_serea_familie.jpg

Anca Serea și Adi Sînă au o familie frumoasă și numeroasă
Foto: Arhivă Click!

Înainte să-și unească destinul de cel al lui Adi Sînă însă, vedeta a mai fost căsătorită cu afaceristul Filip Poplingher, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani, după ce acesta a murit de leucemie. Din mariajul cu primul ei soț Anca are doi copii, pe David şi pe Sara. Alături de noul ei partener de viață, Anca mai are trei copii: Ava, Noah și Moise.

Motivul pentru care a ajuns Anca Serea în instanță

În 2015, la cinci ani după decesul lui Poplingher, Anca Serea a contestat un contract de vânzare-cumpărare a unui teren, pe care fostul ei soț îl cedase cu doar 10.000 de lei unei societăți comerciale. La rândul ei, firma respectivă i-a dat în judecată atât pe Anca Serea, cât și pe Sara și David, copiii lui Serea și ai afaceristului, conform informațiilor oferite de Cancan. După ce instanța a dat câștig de cauză firmei inițial, procesul a fost mutat la altă judecătorie, Anca Serea a făcut apel și a câștigat cazul.

anca-serea-adi-sina.jpg

Anca Serea și-a refăcut viața alături de Adi Sînă
Foto Instagram

Anca Serea are probleme de sănătate

Vedeta a mărturisit recent, că programul încărcat pe care îl are îi cam dă bătăi de cap și a ajuns să se confrunte cu o anemie. „De când a început școala dorm cam patru ore pe noapte, chiar dacă simt nevoia de mai mult. Plus că, din cauza asta am și niște probleme de sănătate, dar asta este, îmi asum totul. Am o anemie severă, însă este și ceva normal, pentru că atunci când dormi și mănânci puțin se resimt anumite chestii. Adi, soțul meu, mă ajută așa și așa, în măsura în care un bărbat este implicat în treburile casnice, dar îmi asum o parte din vină, pentru că eu nu l-am lăsat aproape niciodată să facă nimic”, susținea Anca Serea, în urmă cu puțin timp.

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1