Anca Serea, negocieri intense cu soţul pentru încă un copil!

sina_si_serea.jpg

adrian sina anca serea
Anca Serea şi Adi Sînă se iubesc la fel de mult ca în prima zi
Foto: arhivă personală

Familia Ancăi Serea este pe cale să se mărrească! Bruneta are cinci copii şi e în negocieri avansate cu soţul pentru încă unul. Adrian Sînă este cel care îşi mai doreşte un moştenitor, chiar dacă casa lor e plină de copii.

În urmă cu aproape doi ani Anca Serea a devenit mamă pentru a cincea oară şi se pare că ar vrea să retrăiască acest sentiment cât de curând. Dacă şi pe lista de dorinţe a vedetei se află încă un copil, pe cea a lui Adrian Sînă la acelaşi capitol sunt trecuţi doi moştenitori.  

Într-o discuție despre numărul copiilor de acasă, Anca Sînă Serea, care vine joi (22 martie) în emisiunea "Aici eu sunt vedeta" de la Antena 1 cu doi dintre cei cinci copii ai săi, îi va mărturisi prezentatorului show-ului, Cosmin Seleși că în casa ei au început deja discuţiile pe marginea acestui subiect. 

“Ce mă fac, că el (n.n. soțul, Adi Sînă) negociază cu mine să mai facem încă un copil, cel puțin. Bine, el zice doi, dar speră să mă păcălească măcar cu unul”, spune frumoasa mămică.

serea_fete.jpg

anca serea copii fete
Anca Serea alături de fiicele ei, Sarah şi Ava
Foto: Antena 1

Anca Serea le face cunoştinţă telespectatorilor cu  fiicele sale, Ava (3 ani și jumătate) și Sarah (10 ani). Cu această ocazie vom afla de la ele că mami are fobie de avion și că nu se înțelege cu stewardesele, dar și că obișnuiește să facă o baie cu spumă în fiecare miez de noapte.

Prezentatoarea tv este mămica eroină a showbizului, fiind mama a cinci copii. Anca Serea şi Adrian Sînă îi au împreună pe Noah (5 ani şi jumătate), pe Ava (3 ani şi jumătate) şi pe Moise care va împlini curând doi ani.

Vedeta tv a mai fost căsătorită, însă a rămas văduvă la numai 28 de ani. Din relaţia cu afaceristul Filip Poplingher, Anca are doi copii, pe David (16 ani) şi pe Sarah (10 ani).

Cei doi formează unul dintre cele mai solide cupluri din showbiz. În urmă cu aproape şapte ani, artistul s-a îndrăgostit la prima vedere de vedeta tv, care, la acea vreme, era văduvă.

Loading...
 
 

Citește și

  • Anca Serea, Adrian Sina, copii, sex, cuplu, familie, vacante romantice

    E destul de delicat pentru unele cupluri să mai aibă timp și pentru momente intime, după ce casa li se umple de copii. Iată însă că Anca Serea, de cinci ori mămică, demonstrează contrariul. Vedeta a vorbit deschis despre amor și chiar a oferit niște sfaturi utile.

  • adi sina anca serea

    Pare incredibil, dar e cât se poate de adevărat! Anca Serea, frumoasa ştiristă de la Prima TV, va fi din nou mămică peste doar două luni. Bruneta, gravidă pentru a cincea oară, a născut până acum doar pe cale naturală şi deţine, fără dubiu, titlul de “mamă eroină în showbiz”.

  • Anca Serea sot Adi Sina

    Au vrut să plece la Paris în luna de miere, dar atentatele teroriste i-au obligat să-şi amâne sejurul. Însă Anca Serea (33 de ani) şi Adi Sînă (38 de ani) au lăsat teama la o parte şi au de gând să petreacă clipe de vis în capitala Franţei. Despre toate acestea, dar și despre schimbarea forțată de nume, Anca Serea a fărbit în exclusivitate la Prima TV.

  • Duminică noapte, după cununia de la Mănăstirea Caşin, Adi Sînă şi Anca Serea şi-au invitat prietenii la chef, la un restaurant select din Capitală. Şi aici, în centrul atenţiei au fost tot cei patru copii ai lor, absolut adorabili.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1