Valentina Pelinel va naște din nou singură, după ce Cristi Borcea a fost condamnat definitiv la închisoare

cristi_borcea_valentina_pelinel.jpg

Cristi Borcea a fost condamnat la 5 ani de închisoare
Foto: Arhiva personală

Cristi Borcea a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare în dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia. Verdictul a fost dat de Înalta Curte de Casație și Justiție, iar decizia este definitivă. Soția fostului boss de la Dinamo este însărcinată în 9 luni cu gemeni.

Și de această dată, Cristi Borcea va rata momentul venirii pe lume a copiilor lui. El și Valentina Pelinel se iubesc de mai bine de cinci ani și s-au cununat religios în Ungaria pe data de 29 sepembrie 2018. Cuplul are un băiețel, Milan (2 ani), și așteaptă încă două fetițe. În cele 7 luni de libertate, Cristi Borcea și Valentina Pelinel au părut mai fericiți ca niciodată. Și-au jurat credință veșnică unul altuia, au fost în multe vacanțe, iar blondina a rămas însărcinată. Cu toate acestea, fericirea lor a durat puțin. Joi seară (7 februarie), Cristi Borcea a aflat că a fost condamnat la cinci ani de închisoare cu executare. 

În iunie 2016, Valentina Pelinel a adus pe lume un băiețel perfect sănătos, la o clinică privată din Capitală, în timp ce Cristi Borcea se afla la închisoare. Micuțul a primit numele Milan Cristian, ca un tribut adus fratelui Valentinei, pe care l-a pierdut când acesta era foarte mic. 

Procesul a început în 2008

În dosarul retrocedărilor plajelor din Mamaia a mai fost condamnat și fostul primar al Constanței, Radu Mazăre, care se află în Madagascar. El a primit o condamnare de 9 ani de închisoare cu executare. Și fostul președinte al Consiliului Județean Constanța, Nicușor Constantinescu, a primit o sentință de 5 ani de închisoare.

Cristi Borcea este acuzat că a prejudiciat statul român și municipiul Constanța cu aproximativ 28 de milioane de euro. Anchetatorii spun că fostul boss de la Dinamo s-a asociat cu alți învinuiți din dosar, Georgică Giurgiucanu și Emil Dragoș Săvulescu, în societatea comercială „Holiday Club Neptun”. Cei doi ar fi intrat ilegal în posesia unor drepturi succesorare care aparțineau unei persoane în vârstă, pe nume Ivonne Aline Buzescu-Movilă, relatează digisport.ro.

Giurgicanu și Săvulescu au avut și complicitatea unui notar și au acționat ca mandatari în numele acesteia și au solicitat Primăriei Constanța să intre în posesia unor terenuri de 12.500.000 metri pătrați. Ei au vândut succesiv drepturile unor cunoscuți sau rude, la prețuri foarte mici.

Cristi Borcea a cumpărat de la cei doi asociați, la prețuri modice, o cotă de 12,25% din drepturile succesorale, reprezentând, 1.531.250 metri pătrați. 

Citește și 

Valentina Pelinel, totul despre sarcina cu gemene

Ce bolid a primit Valentina Pelinel cadou de la soţul Cristi Borcea!

Loading...
 
 

Citește și

  • Veste-șoc pentru familia lui Cristi Borcea. Afaceristul se întoarce la inchisoare, după doar 7 luni de libertate, fiind condamnat definitiv la 5 ani cu executare, în dosarul retrocedarilor din Mamaia. În acelasi dosar, al retrocedărilor ilegale, Radu Mazare a primit 9 ani cu executare. Sentința este definitivă. Soția lui Cristi Borcea, Valentina Pelinel, este însărcinată cu gemeni și urmerază să nască luan viitoare. Borcea și Pelinel mai au un băiețel în vârstă de 2 ani și 8 luni.

  • Deși fostul soț al Alinei Vidican, Cristi Borcea, și-a refăcut viața alături de Valentina Pelinel, se pare că vedeta nu a mai avut așa de mare noroc la capitolul dragoste, după separarea de acționarul de la Dinamo. Surse apropiate familiei Alinei au dezvăluit chiar că aceasta nu vede alt bărbat în viața sa, momentan, având în vedere că ea și Borcea au purtat o discuție în acest sens, după divorț. Iată despre ce este vorba!

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1