Kirk Douglas, la 102 ani. Imagini de la petrecerea legendarului actor

kirk_douglas_102_ani.jpg

kirk douglas 102 ani
Kirk Douglas a avut parte de o petrecere pe cinste la împlinirea a 102 ani
Foto: Instagram

În 9 decembrie, legendarul actor Kirk Douglas a împlinit venerabila vârstă de 102 ani, motiv de mare sărbătoare în familie. Celebrul său fiu, Michael Douglas, și soția acestuia, frumoasa Catherine Zeta-Jones, l-au sărbătorit cum se cuvine pe senior.

Fiecare membru al familiei a avut grijă să-i ofere lui Kirk o aniversare pe cinste. Nu a lipsit nici soția sa în vârstă de 99 de ani, Anne Buydens.

De-a lungul carierei sale prodigioase, Kirk Douglas a apărut în peste 90 de filme şi are o avere de 60 milioane de dolari. A fost însurat din 1943 până în 1954 cu Diana Dill, care i-a dăruit doi fii, Michael (74 de ani) şi Joel (71 de ani). Din 1954, este însurat cu Anne Buydens (99 de ani). Ea era asistentă pe platourile de filmare, când s-au cunoscut. Anne i-a dăruit şi ea doi fii, Peter (62 de ani) şi Eric, decedat în 2004 la 46 de ani.

Kirk Douglas este căsătorit cu Anne Buydens din 1954

kirk_douglas_1.jpg

kirk douglas sotie
Kirk Douglas, alături de soția sa, Anne Buydens
Foto: Profimedia

 

Kirk Dougkas (101 ani) şi soţia acestuia, actriţa Anna Buydens (99 de ani) sunt de nedespărţit de mai bine de 64 de ani. În ciuda faptului că relaţia lor a trecut prin perioade bune şi mai puţin bune, cei doi actori au găsit secretul unei căsnicii împlinite. Nu de puține ori, chiar și acum când sunt în scaune cu rotile, Kirk și Anne ies la plimbări prin însoritul Beverly Hills

Michael Douglas: "Tata a uitat cum mă cheamă"

kirk douglas

 

Născut la 9 decembrie 1916, la Amsterdam, statul New York, Kirk Douglas a fost campion la lupte în tinereţe şi l-a avut ca rival pe celebrul Burt Lancaster. În filmele sale, şi-a demonstrat mereu aptitudinile fizice excepţionale.

Din păcate, însă, a avut şi mari probleme: un accident de elicopter, din care a scăpat în mod miraculos, un AVC, în 1996, care l-a lăsat paralizat parţial, o criză cardiacă, în 2001. Şi totuşi, în prezent, la 102 ani, starul este încă în putere şi nu a ezitat să denunţe atitudinea preşedintelui Donald Trump.

Vârsta înaintată are neplăcerile ei, așa că, din când în câng, legenda de la Hollywood uită numele copiilor săi. Fiindcă bătrânul nu-și poate aminti niciun număr de telefon, Michael Douglas i-a dăruit tatălui său un celular special. Dacă apasă pe o singură tastă, telefonul sună automat la fiul său sau la soția acestuia.

Loading...

Citește și

  • kirk douglas e un strabunic fericit

    O imagine cât vârsta legendarului Kirk Douglas măsurată în cuvinte. Actorul de 101 ani a fost fotografiat într-un moment de tandrețe cu strănepoata lui de numai 8 luni. Cameron, nepotul actorului din ”Spartacus”, a făcut publică imaginea pe contul personal de Instagram.

  • Legendarul actor Kirk Douglas, cunoscut mai ales datorită rolului din filmul “Spartacus”, împlineşte 102 ani la 9 decembrie. El a cunoscut numeroase persoane pe parcursul lungii sale vieţi şi a uitat, în majoritate, numele acestora.