Kirk Douglas şi Anne Buydens, îndrăgostiţi de 64 de ani! Cum au fost surprinşi cei doi actori

636286346119996267-xxx-kirk-and-anne-douglas137.jpg

Kirk şi soţia sa sunt căsătoriţi de 64 de ani

Kirk Dougkas (101 ani) şi soţia acestuia, actriţa Anna Buydens (99 de ani) sunt de nedespărţit de mai bine de 64 de ani. În ciuda faptului că relaţia lor a trecut prin perioade bune şi mai puţin bune, cei doi actori cu siguranţă au găsit secretul unei căsnicii împlinite. Poate că micile plimbări în aer liber sau discuţiile mărunte contibuie la menţinerea legăturii, căci zilele trecute cei doi au fost surprinşi plimbându-se pe străzile din imensul Beverly Hills.

Cuplul a ieşit la o scurtă plimbare în cartierul în care locuieşte, ajutat fiind de doi însoţitori, întrucât vârsta nu le mai permite celor doi actori să se deplaseze fără un scaun cu rotile pe o distanţă mai mare. Kirk şi Anna au profitat de razele soarelui, s-au îmbrăcat smart casual şi au pornit în mica aventură.

douglasbuydens.jpg

Kirk şi Anne au o poveste de dragoste demnă de invidiat

Tatăl lui Michael Douglas a pur6at o cămasă roz-pal, o pereche de pantaloni, iar ochii i-au fost feriţi de razele soarelui datorită unei perechi de ochelari de firmă. Pe de altă parte, soţia sa a purtat o bluză verde şi şi-a acoperit picioarele cu o păturică pufoasă, pentru un plus de confort. 

kirk-douglas-frail-wheelchair-rare-appearance-1117297.jpg

Kirk Douglas, alături de soţia sa, la aniversarea a 101 ani de viaţă
Foto:Getty

Cei doi sunt de nedespărţit de 64 de ani şi plănuiesc o petrecere de pomină pentru aniversarea de 102 ani a lui Kirk care va avea loc în luna decembrie a acestui an. Potrivit apropiaţilor la petrecere vor participa toţi membrii familiei Douglas, inclusiv soţia lui Michael, frumoasa actriţă Catherine Zeta-Jones, potrivit thesun.co.uk.

kirk-douglas-young.png

Aşa arăta Kirk Douglas în celebrul rol din filmul Spartacus
Foto:Arhivă OK! Magazine

Recent Michael Douglas a oferit un interviu în care a vorbit despre mândria de a fi fiul marelui Kirk Douglas, cel care a furat sute de inimi datorită rolului său din filmul Spartacus. Michael a mărturisit că starea tatălui său este una destul de bună, căci încearcă să facă exerciţii fizice în fiecare zi, sub stricta supraveghere a antrenorului său personal. ”Are în continuare un trainer. Muncește cu un trainer la 101 ani”, a mărturrisit Michael Douglas.

 

Aici puteţi vedea cum au fost surpinşi cei doi actori, la plimbare în Beverly Hills

 

Loading...

Citește și