Katy Perry este însărcinată. Solista și logodnicul ei, Orlando Bloom, vor deveni părinți la vară

katy-perry-orlando-bloom.jpg

katy perry orlando bloom
Katy Perry și Orlando Bloom s-au logodit în 2019, de Ziua Îndrăgostiților
foto: Guliver / GettyImages

Cântăreaţa americană Katy Perry, care are de mai mult de trei ani o relaţie cu actorul Orlando Bloom, este însărcinată. Secretul a fost dezvăluit în videoclipul piesei „Never Worn White”, lansat joi, 5 martie.

În videoclip, Katy Perry (35 de ani) apare într-o rochie albă, susținându-și burtica protector, cu ambele mâini. Fanii au speculat imediat posibilitatea ca aceasta să fie însărcinată, fapt confirmat ulterior de solistă într-un live pe Instagram. Katy Perry a spus că urmează să nască în vară și că până atunci va lansa un nou album muzical. 

Katy Perry, numită recent de prinţul Charles ambasador al British Asian Trust pentru India, s-a logodit anul trecut cu Orlando Bloom, chiar de Ziua Îndrăgostiților.

Katy Perry și Orlando Bloom au câte o căsnicie la activ

Katy Perry și Orlando Bloom au devenit iubiți în ianuarie 2016, după ce s-au întâlnit la a 73-a ediție a Globurilor de Aur, însă s-au despărțit în 2017, pentru a reveni la sentimente mai bune în aprilie 2018. De atunci sunt nedespărțiți, iar acum, relația lor a trecut la un alt nivel: se pregătesc de nuntă. Orlando a mai fost căsătorit timp de trei ani cu modelul australian Miranda Kerr, cu care are și un băiețel de nouă ani, iar Katy a fost soția actorului Russell Brand de care a divorţat în 2011, după 14 luni de căsnicie.

Citește și:

Katy Perry şi Orlando Bloom, în linie dreaptă cu pregătirile de nuntă. Când îşi vor uni destinele

Orlando Bloom a făcut lumină în legătură cu pozele în care apare gol: «Nu e chiar atât de mare!»

 

Loading...
 
 

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1