Orlando Bloom a făcut lumină în legătură cu pozele în care apare gol: «Nu e chiar atât de mare!»

orlando-bloom-hp.jpg

Orlando Bloom
Orlando Bloom nu este prea fericit că a fost văzut gol de întreaga planetă
Foto: Getty
Citeste tot despre: 

Incredibil, dar adevărat! Orlando Bloom (42 de ani) a ținut să explice fotografiile în care apare gol pușcă, alături de Katie Perry (34 de ani), realizate de paparazzi în urmă cu trei ani. Imaginile au fost surprinse în Italia, în timp ce actorul britanic și iubita lui erau în vacanță. Deși toți l-au invidiat după ce au văzut celebrele cadre, starul de la Hollywood a mărturisit că nu este atât de norocos pe cât pare în acele poze nud.

Orice bărbat s-ar mândri, însă faimosul actor din „Stăpânul inelelor” nu este prea fericit de celebritatea pe care i-a adus-o „bărbăția” sa. Orlando Bloom a fost surprins gol pușcă, în timp ce vâslea, alături iubita lui, pe coasta Sardiniei, în 2016, iar imaginile au creat isterie pe rețelele sociale. Tabloidele au publicat imaginile cenzurate, însă pe internet fotografiile au ajuns și „neretușate”.

Katy Perry avea costumul de baie pe ea, însă celebrul actor a vâslit gol pușcă, fără să-i treacă prin gând că ar putea fi văzut de cineva. Și-a pus, totuși, o șapcă pe cap, pentru a se feri de insolație. În acel moment, Orlando Bloom nu se aștepta că va fi fotografiat și că imaginile vor face înconjurul lumii, în toate tabloidele internaționale. Au trecut trei ani de atunci, însă actorul a ținut să precizeze că nu este atât de dotat ca în imagini și că este vorba doar de „o iluzie optică”.

„Nu e chiar atât de mare. Camera mărește, orice pare mai mare. E doar o iluzie optică!”, a declarat Orlando Bloom, potrivit tabloidului britanic Mirror

orlando-bloom.jpg

Orlando Bloom
Foto: copertă Daily Star

Katy Perry a vorbit și ea despre momentul stânjenitor: „M-a întrebat dacă vreau și eu să fiu goală!”

Într-un interviu acordat radioului KIIS, Katy Perry a glumit pe seama acestui subiect și a declarat că a avut nevoie de multă terapie după incident.

”M-a întrebat dacă vreau să fiu și eu goală, iar eu eram ceva de genul «Este unul dintre acele momente, oare» și i-am spus «Nu, mulțumesc». Cred că ar fi fost amuzant, dar nu aveam starea necesară la acel moment. Știi, când întâlnești pe cineva, undeva, uneori e interesant să faceți lucruri împreună pentru a descoperi locul în care te afli, așa că am coborât de pe iaht”, a declarat Katy Perry. 

 

Citește și

Katy Perry Și Orlando Bloom s-au logodit de Valentine's Day. Solista a primit un inel de 5 milioane de dolari!

Katy Perry, ajutată de Bradley Cooper să-și urce fundul în barcă. Dar Orlando unde era?

Te invităm pe Facebook, ca să comentăm subiectele împreună

Avem și Instagram, pentru imagini și texte cum nu au alții

 

Loading...
 
 

Citește și

  • orlando bloom

    Aceasta s-ar putea să nu fie cea mai bună săptămână a celebrului actor de la Hollywood. După ce a fost surprins complet dezbrăcat alături de Katy Perry pe plaja din Santorini (Italia), iar imagnile au fost răspândite pe tot Internetul, acum riscă și o amendă.

  • Imaginea cu Katy Perry și Orlando Bloom în care actorul apare gol pușcă în timp ce vâslește a creat adevărate isterii pe rețelele de socializare. Fanii celor doi au fost împărțiți în tabară celor care au luat totul ca pe o glumă, și au gustat-o din plin, și tabăra celor care s-au simțit jigniți de gestul lui Orlando. Katy Perry face lumină în sensul acesta și vorbește, pentru prima dată, de intenția pe care a avut-o actorul când a decis să se dezbrace.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1