Orlando Bloom şi Miranda Kerr s-au despărţit

Este oficial! Actorul Orlando Bloom, cunoscut mai ales datorită Legolas, elful din ”Stăpânul inelelor”, şi Miranda Kerr, fotomodel celebru de la Victoria’s Secret, s-au despărţit după 3 ani de căsătorie.

Păreau unul dintre cele mai fericite cupluri de la Hollywood, dar iată că aparenţele înşală. Orlando Bloom (36 de ani) şi Miranda Kerr (30 de ani) au anunţat ieri că trăiesc separat de câteva luni şi că au pus punct relaţiei. Nu au luat încă nici o hotărâre privitoare la soarta micuţului Flynn (2 ani).

Cei doi au fost văzuţi ultima oară împreună la începutul lunii octombrie, însă acum recunosc că nu mai trăiesc împreună de mai demult. Unii dau vina pe Bloom, pentru că s-ar fi ataşat de Condola Rashad, partenera sa din "Romeo şi Julieta".

Alţii o învinovăţesc pe Miranda, care s-ar fi cuplat cu fotograful Mariano Vivanco. Ruptura ar fi produs-o însă Leo DiCaprio (38 de ani), în decembrie anul trecut. La acea vreme, gurile rele au povestit că Miranda a petrecut o întreagă noapte cu DiCaprio, în New York, în timp ce Orlando filma în Africa de Sud. Ea a negat acuzaţiile, dar relaţia cu soţul său a început de atunci să scârţâie.

25 mai 2013

CLIIMA20131025_0106_1.jpg

Orlando Bloom şi Miranda Kerr (Fotografii: guliver/splashnews/photoland/wenn)

Miranda Kerr (30 de  ani) a fost acuzată că şi-a înşelat soţul cu fotograful peruan Mariano Vivanco (37 de ani) la o şedinţă foto din Miami

30 august 2013

CLIIMA20131025_0107_1.jpg

Orlando Bloom şi Miranda Kerr (Fotografii: guliver/splashnews/photoland/wenn)


Orlando Bloom (36 de ani) a fost acuzat că ar flirta cu Condola Rashad (26 de ani), partenera sa din spectacolul "Romeo şi Julieta" de pe Broadway

Click! Spune

Actorul britanic Orlando Bloom a început relaţia cu fotomodelul australian Miranda Kerr în iulie 2007. Cei doi s-au ­căsătorit în secret trei ani mai târziu, în iulie 2010, după ce şi-au anunţat logodna. Miranda l-a născut pe fiul lor, Flynn, la 6 ianuarie 2011, în Los Angeles.
Loading...