Paula Seling, specialistă în rețete de post: brânză de caju cu țelină

paula-seling.png

Paula Seling face minuni în bucătărie
foto: captură YouTube

Paula Seling s-a pus pe gătit în pandemie. Nu mai consumă carne de 10 ani și acum gătește numai mâncare de post. Ea le-a arătat celor care o urmăresc pe Youtube, cum prepară brânza de caju.

Paula Seling, în vârstă de 42 ani, le-a arătat fanilor ei cum prepară o ”brânză de post” din 200 de grame de caju, cu țelină. ”La brânza de caju, particularitatea constă în asocierea cu țelina. Caju trebuie lăsat la hidradat circa 4 ore”, spune interpreta noastră. Așadar, artista a lăsat în apă cele 200 de grame de alune caju. După ce au stat în apă timp de 4 ore, Paula le-a pus într-un blender cu o cană de apă, nu cea în care au fost puse la înmuiat. ”Se mai pun fulgi de drojdie, cam o linguriță, una de sare, turmeric, puțin coriandru, doi căței de usturoi și storc niște lămâie. Se amestecă în blender până se face o pastă omogenă. Puneți apă în funcție de consistență”, spune artista.

Ceapă, mărar și muștar, pentru gust

La final se taie două cepe și o legătură de mărar și se pun în compoziția scoasă din blender, împreună cu țelina dată pe răzătoare. ”O lingură de muștar completează bine gustul. Pentru ca gusturile să se întrepătrundă ar trebui pusă puțin la frigider”, completează interpreta. Paula Seling nu mai consumă carne de mai bine de 10, împreună cu soțul ei, Radu Bucura. De când a renunțat la carne, a slăbit 10 kg și s-a menținut în formă. Acum are o siluetă de invidiat și mănâncă sănătos. 

Citește și:

Sucul de urzici crude, extrem de sănătos. Rețeta simplă și gustoasă a Florentinei Opriș

Vrei să faci hummus acasă? Iată două rețete din care să te inspiri

Loading...