Ucigaşii Ralucăi sunt ucraineni!

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Au trecut două săptămâni de la crima oribilă care a îngrozit micuţul oraş Siret şi ucigaşii Ralucăi parcă au intrat în pământ. Poliţiştii au o pistă: criminalii sunt ucraineni!

Raluca (6 ani) şi mama ei şi-au găsit sfârşitul împuşcate în cap. S-a speculat atunci că toată vina o poartă Vasile Hriţcu, tatăl micuţei Raluca, din cauza relaţiilor lui cu fel de fel de cămătari şi valutişti.

Reglare de conturi, datorii neplătite la timp sau un simplu furt? Ca să afle răspunsul la aceste întrebări, poliţiştii l-au trimis pe Hriţcu la detectorul de minciuni.

Bărbatul a fost întrebat dacă are legătură cu indivizii care au ucis-o pe Raluca şi pe soţia sa, Camelia, despre implicarea sa în reţelele de trafic cu ţigări, dar şi dacă a dat vreo ţeapă unor oameni de afaceri din Ucraina.

Între timp, anchetatorii au reuşit să-l identifice pe unul dintre autori, inclusiv după nume şi fac eforturi pentru a afla şi identitatea celui de-al doilea individ.

Până acum s-a stabilit că ambii sunt cetăţeni ucraineni, iar cel puţin unul dintre ei nu cunoaşte deloc limba română. Pentru a putea avansa cu ancheta, partea română s-a deplasat zilele trecute la Cernăuţi.

Şeful Inspectoratului de Poliţie al Judeţului Suceava, comisarul şef Ioan Nicuşor Todiruţ, a avut o întâlnire cu poliţiştii de la Cernăuţi, de la care aşteaptă în scurt timp un „cadou" cu autorii dublului asasinat de la Siret, în urma căruia Camelia Hriţcu, de 39 de ani şi fiica acesteia, Raluca Hriţcu, de 6 ani, au fost ucise în propria casă cu trei gloanţe trase dintr-un pistol artizanal.

simeon stalpnicul png

Nu a minţit la testul poligraf

Surse judiciare susţin că Vasile Hriţcu a fost sincer la toate întrebările, astfel încât varianta unui jaf pare tot mai plauzibilă, în detrimentul unei reglări de conturi, aşa cum s-a vehiculat la început.

image

Bărbatul a recunoscut că a fost supus testului poligraf, dar a evitat să intre în detalii. „Eu aveam doar grija mea şi a familiei mele", a spus Hriţcu.

Pe aceeaşi temă:

Vânaţi-i pe ASASINII Ralucăi!

Ucise de asasini plătiţi de cămătari?

Mafioţii valutişti au lovit de opt ori

Fetiţa asasinată la Siret a fost înmormântată

Crima din Siret: viaţa Ralucăi a costat 5.000 €

Mamă şi fiică executate pentru datoriile tatălui?

Suceava: O femeie şi fiica ei, împuşcate în cap

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net