Fetiţa asasinată la Siret a fost înmormântată

Ultima actualizare:
simeon stalpnicul png

Raluca Hriţcu, fetiţa de 6 ani, din Siret, executată împreună cu mama ei, Camelia, a plecat, ieri, într-o lume mai bună. Ea îi va avea ca parteneri de joacă pe ursuleţul Barnie, câinele Spotty şi păpuşa Cleopatra, preferata ei. O mare de oameni le-au plâns pe mamă şi fiică, aşezate împreună în acelaşi mormânt.

Aşezată într-un sicriu alb, micuţa avea alături şi jucăriile preferate. Un ursuleţ, un căţeluş de pluş, păpuşa Cleopatra, dar şi ghiozdanul cu care mergea la grădiniţă vor fi pe vecie alături de Raluca.

Educatoarea micuţei a înfruntat şi ea frigul şi vântul şi a venit s-o plângă pe Raluca. „Era atât de scumpă şi drăgălaşă, chiar şi acum arată ca un înger. Nu pot să cred că nu mai este, este un şoc pentru mine", a reuşit să spună printre suspine educatoarea Doina Nanovschei.

Jucăriile preferate ale micuţei au fost aşezate în coşciug

simeon stalpnicul png

Vasile Hriţcu şi fiul lui, Cristian, au urmărit împietriţi întreaga ceremonie. Tatăl şi-a pierdut însă cumpătul când a pornit alaiul către cimitir. El s-a aruncat peste sicrie plângând în tăcere pierderea suferită. Cortegiul s-a pornit la drum însoţit de bocete.

„Camelia, trezeşte-te! Unde îţi laşi copilul ăsta singur?", a plâns Maria Saviuc, mama decedatei. Aşa cum unii au plâns, alţii i-au blestemat pe asasini.

„Moarte pentru moarte. Dacă aveau ceva cu Vasile trebuiau să-şi rezolve probleme cu el, nu să-i omoare soţia şi îngeraşul de fetiţă. Cu ce a greşit această mică fiinţă?", striga Alexandru Rotaru, vecin.

În final, mama şi fiica au fost coborâte în aceeaşi groapă, în cimitirul din Bălineşti. Alaiul a blocat practic, timp de o oră, circulaţia pe uliţa principală a satului.

Pe aceeaşi temă:Crima din Siret: viaţa Ralucăi a costat 5.000 €Mamă şi fiică executate pentru datoriile tatălui?Suceava:

O femeie şi fiica ei, împuşcate în cap

60.000 de păpuşi vândute într-un an

Păpuşa Cleopatra Stratan a fost lansată în luna iulie a anului trecut, iar după doar un an, stocul de 60.000 de exemplare a fost epuizat.

simeon stalpnicul png

Preţul păpuşii Cleopatra, îmbrăcată în rochiţă roşie cu buline albe şi purtând ochelari de soare s-a ridicat la 35 de euro.

Tatăl micuţei artiste a anunţat că va fi scos un nou stoc de păpuşi.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
norvegia studii colaj pixabay jpg
image png
elevi scoli politie si pompieri e1641193237723 webp
kumarasamy navaneethan jpg
baie pixabay jpg
plaja dunraven bay captura video 2 jpg
CEDO - Curtea Europeană a Drepturlor Omului FOTO Shutterstock
farmacie medicamente pastile shutterstock 717437125 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net