Un TIR plin cu 200 de porci, răsturnat pe Valea Oltului

Ultima actualizare:

    Ultilajele au intervenit pentru a ridica TIR-ul răsturnat și a încărca porcii morți Foto: adevarul.ro
Ultilajele au intervenit pentru a ridica TIR-ul răsturnat și a încărca porcii morți Foto: adevarul.ro

Un TIR încărcat cu porci s-a răsturnat, azi dimineață, pe DN7 / E81, în zona Câineni – Vâlcea. Soșferul a fost grav rănit și mai multe animale au murit în urma accidentului.

Potrivit polițiștilor, TIR-ul s-a răsturnat pe sensul opus de mers, Vâlcea - Sibiu, la km 238 + 800 m. Conducătorul auto, în vârstă de 51 de ani, a pierdut controlul vehiculului, cel mai probabil din cauza faptului că nu avea viteza adaptată la drum.

„Membrii echipei de descarcerare din cadrul ISU Vâlcea au fost solicitaţi să intervină în această dimineaţă, la ora 03:07, pentru salvarea şoferului unui TIR, rămas încarcerat în urma producerii unui accident rutier. Pentru salvarea bărbatului, rămas blocat între fiarele contorsionate, s-au deplasat la faţa locului două echipaje de pompieri şi paramedici şi un echipaj cu ambulanţă de la SAJ. După efectuarea manevrelor de descarcerare, victima a fost preluată de ambulanţă şi transportată la UPU Sibiu”, a menţionat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Vâlcea, Octavian Fulger, conform adevarul.ro

O parte din animale au murit    

TIR-ul era încărcat cu 200 de animale. Mai întâi s-a balansat, însă șoferul nu a reușit să stăpânească întreg ansamblu, ducând în cele din urmă la răsturnarea acestuia. „O parte dintre porci au murit în momentul răsturnării camionului”, au mai precizat reprezentanţii ISU Vâlcea. 


    Mai multe animale au murit în urma răsturnării TIR-uluiFoto: adevarul.ro
Mai multe animale au murit în urma răsturnării TIR-uluiFoto: adevarul.ro

Până în jutul orei 10.00, în zonă s-a circulat alternativ. La ora 10.15, timp de aproximativ un sfert de oră, traficul pe Valea Oltului, la Câineni - Vâlcea, a fost blocat total pentru îndepărtarea animalelor moarte din TIR-ul răsturnat şi scoaterea acestuia de pe carosabil.

În ultima perioadă, s-au înregistrat mai multe blocaje pe Valea Oltului cauzate atât de evenimentele rutiere cât şi de traficul extrem de aglomerat. Accidentul din 26 iulie este primul însă produs pe timpul nopţii, în ultima perioadă. În general, incidentele au loc în cursul zilei şi al serii. Ultimul eveniment deosebit pe Valea Oltului a avut loc vinerea trecută, pe data de 23 iulie, când un motociclist de cetăţenie străină, în vârstă de 70 de ani, şi-a pierdut viaţa. 

Citește și: 

Accident teribil în Valea Oltului! Doi morți, după ce un Audi a intrat sub un TIR

VIDEO TIR încărcat cu 200 de porci, răsturnat pe Autostrada București-Pitești

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
lucian mandruta jpg
image
image
image
image
image
image
barbat ceasca ceai cafea 12 30 2009 2 35 02 pm jpeg
BUCHETTE DEL VINO FLORENTA jpg
Pensionatul Domnesc de Fete jpg
bătrâni  foto   Shutterstock jpg
ambulanta jpg
aeroport foto pixabay jpg
masa de paste shutterstock jpg
maramures paste1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net