VIDEO TIR încărcat cu 200 de porci, răsturnat pe Autostrada București-Pitești

Ultima actualizare:

    TIR-ul s-a răsturnat în afara carosabilului Sursă foto: epitesti.ro
TIR-ul s-a răsturnat în afara carosabilului Sursă foto: epitesti.ro

Un TIR a cărui remorcă era încărcată cu aproximativ 200 de porci s-a răsturnat joi dimineață pe Autostrada București-Pitești. Potrivit primelor informații provenite din partea ISU Argeș există posibilitatea ca unele dintre animale să fie decedate.

Potrivit ISU Argeș tirul s-a răsturnat la intrare pe A1 (încarcat cu animale). La fața locului s-au deplasat o autospeciala cu modul de descarcerare (grea), o autospecială de stingere cu apă și spumă și o ambulanță SMURD de prim ajutor."Nu sunt victime. Autotrenul este răsturnat în afara părţii carosabile. (...) Ar fi vorba despre aproximativ 200 de porci care sunt blocaţi în remorcă. Posibil ca unii dintre ei să fie morţi", au informat reprezentanţii ISU Argeş.Conform aceleiaşi surse, pompierii încearcă să repună vehiculul pe roţi cu ajutorul unei macarale şi să deblocheze uşile remorcii, pentru a putea muta animalele. 

image
image
image
image
image
image
image png
Demonstrație efectuată de reprezentanții MAI în pregătirea aderării României cu frontierele aeriene și maritime la spațiul Schengen, în aeroportul Otopeni, Ilfov. FOTO Inquam Photos / Octav Ganea
laleaua pestrita jpg
uber si bolt webp
image png
gesturi italieni jpg
image png
Palatul Cultural Arad jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net