Un tânăr fără permis a ucis un bărbat, în Mureș. Cadavrul a fost găsit după 3 zile

accident_mures.png

Șoferul și-a abandonat victima în șanț
Foto: observatornews.ro

Click desktop articole 300x250 p1

Click desktop articole 300x250 p2

Un bărbat din Mureș a sfârșit abandonat într-un șanț de pe marginea drumului, după ce a fost accidentat de o mașină. Șoferul, care nu avea permis de conducere, a mers liniștit acasă ca și cum nimic nu s-ar fi întâmplat.

Accidentul mortal s-a petrecut duminică seara, în jurul orei 21.00, în afara localității Chețani. Șoferul, un tânăr de 25 de ani, din localitatea Luduș, se întorcea acasă de la prietena lui din Turda. Pe drum, acesta a lovit un bărbat care traversa șoseaua, prin loc nepermis, însă nu a oprit maşina, scrie observatornews.ro.

A doua zi, tânărul a mers cu maşina la un service auto, pentru a o repara. Numai că, mecanicii au văzut urmele de lovitură şi au intrat la bănuieli. Au anunţat poliţiştii, iar aceștia au încercat să dea de proprietarul maşinii.  

A fost dat de gol chiar de mama sa

Polițiștilor le-a răspuns mama tânărului. Aceasta le-a spus că fiul său, într-adevăr, a lovit ceva pe drum, dar nu şi-a dat seama ce. Tot femeia le-a indicat oamenilor legii şi locul unde s-a întâmplat nenorocirea.

Abia miercuri a fost găsit trupul victimei. Este vorba despre un bărbat de 48 de ani, om al străzii. Cadavrul acestuia a fost dus la IML Târgu Mureș pentru necropsie. Tot ieri, șoferul a fost reţinut pentru comiterea mai multor infracţiuni: ucidere din culpă, părăsirea locului acccidentului şi conducere fără permis. 

Citește și: 

https://www.click.ro/news/national/fiul-unui-medic-din-iasi-prins-la-volan-fara-permis-ce-alte-infractiuni-mai-are

https://www.click.ro/news/national/un-roman-drogat-si-fara-permis-auto-provocat-un-accident-de-circulatie-germania-ce-au

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5