Fiul unui medic din Iași, prins la volan fără permis. Ce alte infracțiuni mai are în „palmares”

Ultima actualizare:

    Foto: Arhivă
Foto: Arhivă

La numai 20 de ani, fiul unui medic din Iași are un „palmares” bogat de infracțiuni. Ultima dintre ele: s-a urcat fără permis la volan și a aruncat un plic de „iarbă” pe geam când a văzut că are Poliția pe urme.

Said Albetar, un tânăr de 20 de ani, profit de renumele tatălui, un cunoscut medic ortoped din Spitalul Pașcani, și nu ține cont de rigorile legii. Însă, mai cade și în mâinile ploțiștilor. Așa s-a întâmplat și în week-end, când Said Albetar s-a gândit să se plimbe prin oraș la volan, deși nu deține permis de conducere. Mai mult decât atât, când polițiștii au vrut să-l oprească, tânărul a aruncat pe geam un plic în care se afla „iarbă”, scrie bzi.ro.

Tânărul nu deține permis auto

„Polițiștii din Iași au oprit pentru control autoturismul condus de un tânăr de 20 de ani. Când agenții s-au apropiat de mașină, tânărul a aruncat un plic în care se afla o substanță vegetală, verde-olive. Plicul a fost ridicat, iar tânărul a fost condus la o unitate medicală pentru recoltare de probe biologice. În urma verificărilor s-a stabilit că acesta nu deține permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule. De asemenea, bărbatul a fost testat cu aparatul alcooltest și a rezultat că nu se afla sub influența băuturilor alcoolice”, a declarat Anca Vîjiac, purtătorul de cuvânt al IPJ Iași.

Said Albertar a fost arestat pentru 30 de zile  

Said Albetar a fost reținut pentru 24 de ore, iar judecătorii au decis arestarea sa preventivă. Tânărul a contestat hotărârea, iar acum așteaptă ca judecătorii de la instanța superioară să îl pună în libertate în următoarele zile.

Condamnat pentru conducere fără permis și producerea unui accident rutier  

Tânărul ieșean nu se află la prima abatere. În luna mai 2021, magistrații de la Judecătoria Iași au dispus măsura educativă neprivativă de libertate a supravegherii pentru o perioadă de 5 luni, sub coordonarea Serviciului de Probațiune Iași, pentru conducerea unui vehicul fără permis. Said Albetar a fost acuzat că, pe vremea când era minor (avea doar 17 ani), a luat o mașină și a comis un accident rutier spectaculos, în ciuda faptului că nu avea permis.

„În noaptea de 22 spre 23 iunie 2017, între orele 01:00 și 4:00, prin folosirea fără drept a uneia dintre chei, inculpatul a sustras în scop de folosință autoturismul marca Audi Q5 aparținând SC Farmacia A SRL, parcat în spatele unui bloc, autoturism pe care, fără a avea permis, l-a condus în municipiul Iași și într-o comună din județ, unde l-a avariat în urma unui accident de circulație, iar, apoi, a condus autoturismul înapoi în municipiul Iași și l-a abandonat la intersecția străzilor Crișului și Calea Galata”, au afirmat anchetatorii ieșeni.

Deși furase cheia autoturismului, proprietarul neavând nici cea mai vagă idée ce se întâmplă cu mașina sa, pe 11 iulie 2017 cele două părți s-au împăcat. Astfel, anchetatorii au dispus clasarea cauzei pentru această infracțiune. La audieri, Said Albertar a recunoscut comiterea faptelor. 

Citește și: 

Fiu de judecătoare, la zdup pentru droguri. Beizadeaua îşi făcea de cap în Craiova

Fiu de politician: „Sunt şmecher, mamă, am femei la produs! Ele îmi fac banii”

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
anul fara vara jpg
Asigurare locuinta - casa FOTO Shutterstock
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image png
turista vulcan jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net