Un luptător de K1 din Galați a decedat după ce a stat o lună în comă. Sportivul a fost înjunghiat în gât într-o bătaie de stradă

adrian-florea-luptator-k1.jpg

Adrian Florea luptătorul K1
Luptătorul Adrian Florea pe vremea în care nu contau decât competițiile sportive
Foto: facebook/arhiva personală
Citeste tot despre: 

Adrian Florea, luptătorul K 1 de 34 de ani din Galați înjunghiat în gât pe stradă într-un scandal interlop în noaptea de 19 spre 20 august a murit în spital. De la atac și până la decesul pronunțat vineri luptătorul a stat în comă în reanimarea Spitalului Județean Galați.

Victima a zăcut între viaţă şi moarte aproape o lună de zile, însă în cele din urmă medicii s-au declarat învinşi anunță adevărul.ro. Oamenii legii sunt acum în alertă și se tem de eventuale noi înfruntări între grupările interlope implicate în sângerosul incident petrecut la Galaţi în noaptea de 19 spre 20 august 2020.

 

Ce s-a întâmplat în noaptea de 19 spre 20 august

 

Adrian Florea a fost înjunghiat în gât pe o stradă din Galați în timpul unei încăierări intre membrii a două grupări interlope. Potrivit anchetei efectuate de polițiști, Florea a fost atacat de patru indivizi, dintre care unul, Sorin Eugen Onilă l-a înjunghiat în gât. Această lovitură l-a băgat în comă și ulterior i-a adus moartea sportivului Florea. Scandalul care a dus la moartea luptătorului K1, a pornit în aparenţă de la o şicanare în trafic între Florea și un alt membru al lumii interlope. Lucrurile aveau să se complice în seara zilei de 19 august, când cei doi însoțiți de membrii grupărilor din care făceau parte s-a întâlnit la un magazin și s-au luat la bătaie. Cel care a dat lovitura ucigaşă, Sorin Eugen Onilă susţine ca a găsit pe jos cuţitul cu care avea să îl înjunghie în gât pe Adrian Florea.”În momentul în care persoana vătămată a intenţionat să urce în maşină, am primit un jet de spray în faţă, din cauza căruia nu am reuşit să mai văd deloc, moment în care am lovit cu cuţitul pe care îl aveam în mână”, s-a justificat Onilă la audieri.

 

Ce s-a întâmplat cu agresorii luptătorului K 1

 

Atacatorii lui Adrian Florea sunt deja în arest preventiv, singura schimbare în ceea ce-i priveşte fiind că, după moartea victimei, nu mai sunt acuzaţi doar de tentativă de omor, ci de crimă. Astfel, sunt în arest interlopi cunoscuți în Galați: Eugen Sorin Onilă, fratele lui, Marius Constantin Onilă, unchiul lor, Costică Şerban, şi încă un tânăr, Ion Guzu, zis "Lilă".

 

 

 Citiți și

 

Trei romi, bătuți crunt de un fost luptător K1, pe care l-au șicanat în trafic

 

Luptător de K1, vânat de mascaţi din greşeală

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1