Luptător de K1, vânat de mascaţi din greşeală

Ultima actualizare:

    Florin Ilie (FOTO: Mediafax )
Florin Ilie (FOTO: Mediafax )

Momente de groază, miercuri, pentru Florin Ilie, luptătorul de K1. Pus la pământ de mascaţi şi încătuşat, fără nici un motiv, a fost dus la sediul poliţiei şi ameninţat că va fi reţinut 24 de ore. După patru ore, timp în care nu l-a mai băgat nimeni în seamă, poliţiştii i-au spus că e liber să plece acasă. Au făcut o confuzie.

Alertă, miercuri, la trupele speciale din Timiş. Un echipaj al Poliţiei Rutiere le-a cerut ajutor după ce un bărbat pe care îl urmăreau i-a agresat şi a fugit. Totul a început după ce un şofer nu a oprit la semnalul poliţiştilor.

Urmărit de oamenii legii, şoferul şi-a abandonat maşina şi a luat-o la fugă. Unul dintre agenţi a reuşit să-l ajungă, însă fugarul l-a lovit cu capul în gură, iar acesta s-a ales cu o fractură nazală.

Cu el l-au confundat poliţiştii

Florin Ilie (FOTO: Mediafax )
Florin Ilie (FOTO: Mediafax )

Colegul lui a tras un foc de avertisment, dar şoferul s-a făcut nevăzut. Oamenii legii au bănuit că fugarul este Florin Ilie, cunoscut luptător de K1 din Timişoara, care a şi fost dat în urmărire. La scurt timp, "mascaţii" chemaţi în ajutor l-au luat pe Ilie de pe stradă. „Am fost şocat. M-au pus pe burtă şi m-au încătuşat.

După patru ore, timp în care nu m-a întrebat nimeni nimic, mi-au spus să îmi iau un avocat, că voi fi reţinut 24 de ore. Apoi a venit poliţistul lovit să facă recunoaşterea şi mi s-a spus că a fost o confuzie şi că pot pleca", ne-a spus Florin Ilie. Posesorul maşinii era de fapt Gabriel Pleşan, de 38 de ani, din Caraş-Severin, care a fost dat în urmărire generală.

Florin Ilie (40 de ani) a fost unul dintre cei mai cunoscuţi luptători de K1 din Timişoara, însă nu a mai urcat în ring de patru ani. Veteranul va participa însă la Super Kombat, care se va desfăşura la Reşiţa, în data de 12 aprilie.

image
image
image
image
image
image
windrunner radia jpg
caine pixabay jpg
Bere jpg
codreanu jpg
suc tedi mucegai jpg
Avion la terminal in aeroport poarta de imbarcare goala Foto Shutterstock jpeg
chioma nigeria jpg
Dormitorul matrimonial are un pat încăpător
image
actualitate.net
image
actualitate.net