Trei romi, bătuți crunt de un fost luptător K1, pe care l-au șicanat în trafic

Ultima actualizare:

    Și-au găsit nașul! nu se așteptau să fie bătuți chiar de cel pe care au vrut să-l "aranjeze"Foto: captură foto/Youtube
Și-au găsit nașul! nu se așteptau să fie bătuți chiar de cel pe care au vrut să-l "aranjeze"Foto: captură foto/Youtube

Trei bărbați de etnie romă au fost bătuți crunt de un motociclist pe care l-au șicanat în trafic. Bătăușii au vrut să-l „aranjeze” cu bâtele, dar au avut surpriza ca „victima” să fie un polițist, fost luptător de K1 și care a participat în misiuni în Kosovo.

Incidentul s-a petrecut pe drumul Curtea de Argeș - Pitești, menționeazî Adevărul.ro. Cei trei agresori conduceau un BMW și, potrivit informațiilor oferite de sursa citată, au șicanat un motociclist, i-au blocat calea cu mașina și l-au făcut să cadă de pe motocicletă, rupându-și astfel un deget. Momentul a avut loc la intrarea în comuna Bascov, lângă Pitești. Motociclistul se numește George Fir și este polițist care a lucrat în trecut cu mascați și a participat la misiuni în Kosovo, fiind și fost luptător de K1.

Când cei trei bărbați s-au dat jos din mașină cu bâtele pentru a-l bate pe George Fir, au devenit ei înșiși victimele. Doi dintre ei au fost bătuți crunt, iar al treilea a fugit, dar a fost prins în cele din urmă. Toți agresorii au ajuns apoi la spital.

Potrivit Adevărul, George Fir este unul dintre cei mai apreciați polițiști din Argeș, a lucrat trei ani în Trupele Speciale și a fost gardă de corp pentru un judecător care ancheta crimele din Kosovo și pe care l-a însoțit în deplasările pe teren. Este fost agent SPIR (Serviciul de Poliție pentru Intervenție Rapidă) și practicant de arte marțiale.

George Fir este bărbatul cu cască de motocicletă

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
nicolae moromete desen florian marina
image
image
image
image
image
image
image png
banner pensii png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net