Tesla a deschis filială în România și face angajări. Ce se știe despre noua societate

Ultima actualizare:

    Americanul Elon Musk, proprietarul Tesla este al doilea cel mai bogat om din lume
Americanul Elon Musk, proprietarul Tesla este al doilea cel mai bogat om din lume

Gigantul american Tesla, controlat de Elon Musk, al doilea cel mai bogat om din lume și-a deschis sucursală în România, în sectorul 4, pe Calea Șerban Vodă. Societatea a fost denumită Tesla Motors România și urmează pentru început să amenajeze stații Supercharger, de încărcare rapidă pentru mașini electrice.

”Tesla bine ai venit în sectorul 4. Vești bune, în această dimineață, pentru comunitatea noastră! Gigantul auto american TESLA și-a deschis primul birou din București în Sectorul 4”, s-a bucurat pe o rețea de socializare și primarul sectorului 4, Daniel Băluță. Potrivit profit.ro, Tesla Motors România a fost înființată în urmă cu 12 zile, cu sediul social în clădirea Central Business Park situată pe Calea Șerban Vodă nr 133. Informații din mediul de afaceri citate de termene.ro, anunță că Tesla a extins lista orașelor din România în care urmează să deschidă stații Supercharger și să intre astfel oficial pe piața locală. Vor fi angajați în perioada următoare aproximativ 50 de oameni dar cifra este flexibilă.

Unde va face investiții Tesla Motors România

Compania a decis încă din ianuarie ca, alături de București, să amenajeze stații de încărcare a mașinilor electrice în Pitești, Timișoara, Sibiu. Primul Supercharger (tehnologie de încărcare rapidă pentru mașinile electrice) va fi deschis la Timișoara, în trimestrul I al acestui an, după care vor urma în ordine București, Pitești și Sibiu, în trimestrul II al anului. Deocamdată mașini Tesla nu pot fi comandate pentru România decât de pe internet, celebrul producător auto neavând showroom de vânzări în Europa de Est. Potrivit profit.ro, numărul de automobile Tesla înmatriculate în România a fost anul trecut de 56, comparativ cu 2019, când erau înmatriculate doar 16 unități. În total, 143 de autoturisme Tesla circulă pe șoselele din țara noastră.

Citiți și

Două mașini Tesla în valoare de 160.000 de euro, confiscate la vama Giurgiu

O maşină Tesla este în drum spre Marte! Ce semnificaţie ascunde lansarea

image
image
image
image
image
image
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
extensii gene pexels jpg
saptamana patimilor jpeg
Prințesa Diana și William  foto   GettyImages jpg
Alejandra Marisa Rodríguez jpg
lisa pisano transplant rinichi porc afp jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net