Două mașini Tesla în valoare de 160.000 de euro, confiscate la vama Giurgiu

masina_tesla.jpg

masina tesla la vama giurgiu
Două mașini Tesla au fost confiscate la vama Giurgiu
FOTO: Poliția de Frontieră

Poliţiştii de frontieră de la vama Giurgiu au depistat doi români care încercau să scoată din ţară două autoturisme Tesla, în valoare totală de 160.000 de euro, căutate de autorităţile din Norvegia.

„În data de 09.07.2019, în jurul orei 09.00, la Punctul de Trecere a Frontierei Giurgiu s-a prezentat pentru a efectua formalităţile de frontieră un cetăţean român care conducea o platformă pe care se afla un autoturism marca Tesla, model X, fabricat în anul 2016, însoţit de cetăţeanul român J.A., în vârstă de 36 ani.

Cu ocazia controlului, în baza analizei de risc, poliţiştii de frontieră au efectuat verificări suplimentare în urma cărora au constatat că autoturismul transportat pe platformă, figurează în bazele de date ca fiind bun căutat pentru confiscare, alertă introdusă de autorităţile din Norvegia în data de 27.06.2019”, se precizează într-un comunicat al Poliției de Frontieră, citat de DIGI24.

La marginea drumului, polițiștii au observat un alt autovehicul suspect, aceeași marcă. Au efectuat controlul în baza de date și au constatat că mașina aparținea unei firme de leasing din Norvegia și că se emisese o alertă de bun căutat pentru confiscare.

tesla_vama_giurgiu.jpg

masina tesla la vama giurgiu
Cei doi români au declarat că transportau mașinile Tesla - unul de 90.000 de euro, iar al doilea, în valoare de 70.000 de euro - în Bulgaria
FOTO: Poliția de Frontieră

 

Cei doi români au declarat că transportau mașinile Tesla - unul de 90.000 de euro, iar al doilea, în valoare de 70.000 de euro - în Bulgaria, la solicitarea unui prieten și nu aveau cunoștință despre faptul că acestea se află în atenția autorităților.

 

Loading...
 
 
ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1