Prins băut la volan, șeful Poliției Câmpia Turzii a refuzat să sufle în etilotest

Ultima actualizare:

    Comisarul Dorel Fodorean a refuzat să sufle în etilotest Foto:adevarul.ro
Comisarul Dorel Fodorean a refuzat să sufle în etilotest Foto:adevarul.ro

Tras pe dreapta de un echipaj de la Rutieră, în cadrul unei acțiuni pentru depistarea șoferilor băuți, şeful Poliției Câmpia Turzii a refuzat să sufle în etilotest.

Comisarul Dorel Fodorean a fost oprit la un control inopinat, de un echipaj de la Poliția Rutieră Cluj, în timp ce conducea mașina pe strada Laminoriștilor din Câmpia Turzii. După legitimare, polițiștii au avut bănuiala că șoferul a consumat alcool și i-au cerut comisarului să sufle în aparatul etilotest. Dorel Fodorean a refuzat să facă acest lucru, însă a vrut să meargă la spital, pentru recoltarea probelor biologice.

Comisarul este cercetat disciplinar

„Poliţiştii din cadrul Serviciului Rutier, Biroul Drumuri Naţionale şi Europene, au depistat joi seara un conducător auto de 50 de ani, din Câmpia Turzii, în privinţa căruia exista suspiciunea că s-ar afla sub influenţa alcoolului. Acesta a fost depistat conducând un autoturism pe strada Laminoriştilor (DN15-E60) din Câmpia Turzii. Bărbatului i s-a solicitat să se supună testării cu aparatul alcooltest, însă din motive medicale a refuzat. Prin urmare, acesta a fost condus la unitatea medicală unde i-au fost recoltate probe biologice în vederea stabilirii existenţei/inexistenţei alcoolemiei în sânge. Întrucât persoana în cauză are calitatea de poliţist, în paralel se efectuează o anchetă internă, conducerea inspectoratului dispunând cercetarea disciplinarea a acestuia”, se arată în comunicatul IPJ Cluj.

Chiar dacă sunt martori care spun că bărbatul mirosea a alcool în momentul în care a fost oprit de agenţii de circulație, abia după ce vor veni rezultatele de la IML se va stabili cu exactitate dacă şeful poliţiei Câmpia Turzii s-a urcat sau nu băut la volan, scrie adevarul.ro.

Citește și:

Un criminal din Marea Britanie, săltat de poliţişti la Cluj

Cine este tânărul spulberat pe trecerea de pietoni în Cluj. Avea 33 de ani, soție și copil

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net