Cine este tânărul spulberat pe trecerea de pietoni în Cluj. Avea 33 de ani, soție și copil

Ultima actualizare:
Vasi, așa cum îl alintau prietenii, a murit după ce a fost călcat pe trecerea de pietoni
Vasi, așa cum îl alintau prietenii, a murit după ce a fost călcat pe trecerea de pietoni

Un bărbat a fost accidentat mortal miercuri, 26 iunie, pe o trecere de pietoni din Cluj-Napoca, de o mașină la volanul căreia se afla un cunoscut milionar al zonei. Momentul șocant a fost surprins de camerele de supraveghere din zonă. Bărbatul, în vârstă de 33 de ani, se afla pe trecerea de pietoni, dar nu s-a mai putut feri din calea autoturismului. Șoferul a ieşit în grabă dintr-o parcare şi a virat la stânga, deşi în zona este linie continuă, și nu a mai putut evita impactul.

Din primele cercetări ale polițiștilor, bărbatul de 33 de ani traversa regulamentar, pe trecerea de pietoni, moment în care a fost lovit de un autoturism. La volanul SUV-ului care a produs accidentul se afla un cunoscut milionar din Cluj, patronul firmei Coratim, Daniel Dumitraș. 

La doar o zi distanță, apropiații tânărului care a murit, pe nume Vasile Dubovici, și-au strigat nemulțumirile în mediul online, dorind să sublinieze faptul că prietenul lor a traversat regulamentar strada în momentul cumplitului accident care i-a curmat viața. Cel care era alintat „Vasi” avea soție și un copil, care va crește de acum în colo fără tată. Mai mult decât atât, apropiatul tânărului susține că milionarul care l-a spulberat pe Vasile pe trecerea de pietoni „ar fi rezolvat” deja cu poliția și că circulă din nou nestingherit pe străzile din Cluj. Tânărul era din Sighetul Marmației, dar lucra la Cluj-Napoca la o multinațională. Acesta locuia cu familia în Florești. 

Tânărul avea soție și copil mic
Tânărul avea soție și copil mic

„El a fost Vasi, avea 33 de ani și a murit ieri, călcat de o mașină, în timp ce traversa regulamentar strada. Prietenul meu nu a fost milionar, deși muncea de la 18 ani și era cunoscut ca fiind un bun profesionist. Prietenul meu inteligent cunoștea multe limbi străine, avea vreo două facultăți și vreo două masterate, era cu bun simț, corect și avea principii solide. Și nici n-a vrut să plece din țară, deși a avut posibilitatea. 

Ne-a lăsat pe noi, prietenii lui, în bezna, a lăsat o soție traumatizată și un copil de aproape un an care își va cunoaște tatăl din fotografii. Și în timp ce noi ne scriem durerea, aș vrea să știți că șoferul vinovat (Daniel Dumitraș, un cunoscut om de afaceri din Cluj) care a sfidat orice regulă de bun simț în trafic, a obținut deja o dovadă că poate circula din nou.Vasi pleacă în mormânt cu principiile lui, cu valoroasă lui inteligență și nemărginita lui bunătate. Iar noi rămânem cu golanii, hoții, incompetenții și smecherii care nu pățesc nimic, sfidează tot și nu plătesc pentru nimic. Atât voiam să vă zic”, a scris un apropiat de-al tânărului pe rețelele de socializare. 


    Tânărul avea soție și copil micFoto Facebook
Tânărul avea soție și copil micFoto Facebook

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
fabrica DeLonghi jpg
image
image
image
image
image
image
Soldat ucrainean cu telefonul în mână FOTO Profimedia
buletin carte de identitate foto mai
image png
anul fara vara jpg
the landlord opened the door with a pending key home selling ideas home mortgage free photo jpg
monezi jpeg
pansies 7210851 1280 jpg
Imperiul Roman, hunii şi goana după aur jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net