Părinții Alexandrei Măceșanu s-au întâlnit cu Gheorghe Dincă: „Îmi venea să îl omor!”

gheorghe-dinca-1.jpg

gheorghe dinca
Gheorghe Dincă a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu
Foto: Inquam Photos

Disperare și durere pentru familia Alexandrei Măceșanu! Părinții adolescentei s-au întâlnit, marți (18 februarie), pentru prima dată cu Gheorghe Dincă. Curtea de Apel Craiova urmează să se pronunțe în cauza privind cererea de strămutare de la Tribunalul Olt a dosarului Caracal.

Aurel Moldovan, avocatul familiei Măceșanu, a declarat că a cerut strămutarea acestui dosar pentru că are „suspiciuni rezonabile că acel judecător va fi imparţial şi va judeca după cum i se va dicta”, potrivit stirileprotv.ro.

Dincă a venit „aranjat” și „bărbierit” în sala de judecată

„Oricum, indiferent unde va fi, noi am invocat cel puţin cinci excepţii pe cameră preliminară urmând să se pronunţe şi atunci vom vedea dacă va fi imparţial sau nu. Din punctul meu de vedere, pentru a înlătura orice suspiciune rezonabilă cu privire la acest aspect, ar trebui să trimită dosarul undeva spre Tribunalul Mehedinţi sau oriunde în altă parte, mai puţin în Dolj şi Olt. Ştim bine că procurorul Vasilescu a instrumentat această cauză şi, din câte am înţeles, soţia acestuia este judecător la Curtea de Apel Craiova”, a mai spus avocatul familiei Măceşanu.

De asemenea, părinții Alexandrei Măceșanui s-au întâlnit pentru prima dată cu Gheorghe Dincă. Ei au fost prezenți în sala de judecată. A fost foarte greu pentru ei să îl vadă pe cel care susține că le-a ucis fiica.

„(Gheorghe Dincă n.r) era senin, aranjat, îmbrăcat, bărbierit, chiar arăta bine, ca şi când nu ar fi făcut nimic. Când l-am văzut am simţit ca şi când ai merge cu maşina şi, la un moment dat, îţi dai seama că ai rămas fără frâne. Vă daţi seama că îmi venea să îl omor”, a mărturisit Ion Măceșanu.

Gheorghe Dincă şi Ştefan Risipiţeanu rămân în arest preventiv, după ce Tribunalul Olt a dispus, pe 7 februarie, menţinerea acestei măsuri preventive faţă de cei doi inculpaţi, iar Curtea de Apel Craiova a menţinut această decizie, respingând, pe 17 februarie, contestaţia formulată de Risipiţeanu.

 

Citește și

Crimele de la Caracal. Noi pete de sânge identificate pe patul lui Gheorghe Dincă

Ce scria Gheorghe Dincă în jurnalul lui secret

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1