Crimele din Caracal. Ce scria Gheorghe Dincă în jurnalul lui secret

caracal-gheorghe-dinca.jpg

criminal caracal-gheorghe-dinca
Anchetatorii au găsit în casa lui Gheorghe Dincă o agendă în care își scria gândurile
FOTO: adevarul.ro
Citeste tot despre: 

Anchetatorii au găsit în casa lui Gheorghe Dincă o agendă în care își scria gândurile. În 2017, Gheorghe Dincă îi cere soției să se întoarcă din Italia, dar femeia refuză. ”Mă simt aruncat în gol și tot ce mișcă în jurul meu m-a dat uitării.” Ce scria Gheorghe Dincă în jurnalul lui secret.

DIICOT l-a trimis în judecată miercuri, 15 ianuarie, pe Gheorghe Dincă pentru săvârşirea infracţiunilor de trafic de persoane, trafic de minori, omor calificat, viol şi profanare de cadavre. El este acuzat că le-a ucis pe cele două fete, Luiza Melencu şi Alexandra Măceşanu, în locuinţa sa din Caracal.

Ce scria Gheorghe Dincă în jurnalul lui secret

Mihai Gâdea, realizatorul emisiunii ”Sinteza zilei”, de la Antena 3, a prezentat mai multe fragmente din jurnalul secret al lui Gheorghe Dincă, obținute prin metode jurnalistice.

 • În jurnalul său secret, Gheorghe Dincă și-a descris tatăl ca fiind un tip aspru, dar muncitor, scrie antena3.ro. Era de profesie măcelar și a fost în pușcărie de trei ori. Bărbatul s-a sinucis de frică să nu rămână singur și să ajungă la mila altora. ”Eu sunt pistol cu apă pe lângă el”, a spus Gheorghe Dincă despre tatăl său.
 • Gheorghe Dincă nota că s-a izolat atunci când s-a întors din Italia și spune că a ajuns să fie paznicul fiarelor lui.
 • Din 2009-2010, a început să bea alcool foarte mult, nu mai vorbea cu oamenii, nu mai primea pe nimeni la el și stătea cu fiarele și animalele.
 • În acest timp, a avut relații sexuale pasagere cu femei pe care le găsea pe stradă sau decăzute social.
 • În 2017, i-a cerut soției lui, Elena Dincă, să se întoarcă în țară, dar ea a refuzat, potrivit DIICOT. ”Mă simt aruncat în gol și tot ce mișcă în jurul meu m-a dat uitării”, scria Dincă.
 • ”Pălăria și femeia nu se împrumută.”
 • ”Îmi fac mustrări când dăruiesc din inimă deoarece nu întotdeauna știu la cine dăruiesc.”
 • Din 2009, Dincă a început să bea foarte mult alcool, nu mai vorbea cu oamenii, nu mai primea pe nimeni la el și stătea mai mult cu animalele.
 • A avut relații sexuale pasagere cu femei pe care le găsea pe stradă sau decăzute social. Căuta femei singure, văduve, vecine, prostituate. (Sursa: antena3.ro)

Citește și:

Gheorghe Dincă, prin ochii unui ofiţer psiholog: «Le vedea pe fete ca pe obiecte»

Gheorghe Dincă a povestit în detaliu cum și de ce le-a ucis pe Alexandra și Luiza: «Voiam doar sex»

Loading...

Citește și

 • Gheorghe Dincă, zis monstrul din Caracal, este de nerecunoscut de când i-a crescut barba

  Gheorghe Dincă, principalul suspect în cazul crimelor de la Caracal nu mai conteneşte cu scenariile halucinante pe care le tot prezintă anchetatorilor de luni buni. După ce a susţinut că le-a ucis pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, mecanicul auto ân vârstă de 66 de ani şi-a schimbat complet declaraţiile şi povesteşte altceva. El le-a spus oamenilor legii la ultimele audieri că Luiza Melencu a fost răpită din casa lui de la caracal, iar el a fost bătut de bărbaţii care au luat-o.

 • gheorghe dinca, incatusat, cu barba si sapca, flancat de jandarmi

  Gheorghe Dincă a fost trimis, oficial, în judecată. El este acuzat de 8 infracțiuni printre care omor calificat, viol, profanare de cadavre și trafic de persoane. Alături de el a fost trimis în judecată pentru viol și Ștefan Risipițeanu. Rechizitoriul a fost confirmat de procurorul general.

ClickPoftaBuna.ro 0 ClickPoftaBuna.ro 1
3
ClickPoftaBuna.ro : 1