Crimele de la Caracal. Noi pete de sânge identificate pe patul lui Gheorghe Dincă

Gheorghe Dincă-criminalul din Caracal

Gheorghe Dincă este supranumit criminalul din Caracal
Gheorghe Dincă este cercetat pentru crime în serie
Foto: arhivă personală

Detalii cutremurătoare continuă să apară din casa groazei de la Caracal. Anchetatorii s-au mutat cu verificările în interiorul locuinţei şi iată că ce au găsit le+a ridicat noi semne de întrebare. La fața locului, criminaliştii au găsit, în casa lui Gheorghe Dincă, trei pete de sânge care s-au dovedit a fi, în urma testelor, ale Luizei Melencu, au precizat pentru Mediafax surse judiciare.

Continuă să apară noi detalii din casa groazei de la Caracal care vizează se pare în mod direct familia Luizei Melencu, fata de 18 ani care a dispărut de acasă din luna aprilie. Potrivit unor surse din anchetă, în locuinţa lui Gheorghe Dincă au fost găsite mai multe pete de sânge. În urma analizelor, specialiștii au ajuns la concluzia că sângele este al Luizei. Urmele biologice ale fetei au fost identificate şi pe patul suspectului, iar probele ADN au fost confirmate în laborator.

luiza_melencu.jpg

luiza melencu
Luiza Melencu a dispărut în 14 aprilie
Foto: arhivă personală

În plus, alte aproximativ 40 de pete de sânge, găsite în diverse locuri din casă, nu aparţin nici Alexandrei, nici Luizei. Analizele au arătat că este vorba de alte persoane de sex feminin. Anchetatorii vor analiza probele, şi le vor compara cu ale altor fete dispărute, care se potrivesc profilului.

Sora Luizei melencu, audiată la Poliţia Caracal

Procurorii DIICOT au găsit, în data de 5 august, un sac cu oase şi cenuşă în pădurea în care a indicat Gheorghe Dincă faptul că şi-a ascuns urmele.

Principalul suspect al crimelor din Caracal a susținut, la acel moment, că este vorba despre rămăşiţele umane ale Luizei Melencu (18 ani), pe care ar fi ucis-o în luna aprilie, în aceeaşi zi în care a sechestrat-o. INML nu a putut identifica un ADN deoarece oasele erau prea calcinate, însă specialiștii refac analizele.

Vineri, sora Luizei Melecu a fost audiată la Poliția Caracal. Fata a dat declarații pentru prima dată, despre dispariția care a avut loc în luna aprilie.

 

Citeşte şi:

 

UPDATE. Cazul Caracal. Prim-procurorul Cătălin Zăvoianu, audiat. Când a ieșit, a rupt-o la fugă
Monstrul din Caracal, păzit în permanenţă ca să nu fie linşat

Loading...

Citește și

  • gheorghe dinca

    Un bărbat care vindea telefoane vechi în talciocul de lângă Craiova a fost chemat la DIICOT cu două săptămâni înaintea izbucnirii scandalului de la Caracal şi întrebat cui a vândut un telefon Nokia. Omul a spus că nu-şi aminteşte şi atunci i s-a arătat o planşă cu mai multe fotografii. Printre ele şi cea a lui Gheorghe Dincă!

  • gheorghe dinca

    Am intrat în a patra săptămână de cercetări la casa ororilor din Caracal, timp care s-a până acum s-a scurs în defavoarea anchetatorilor care nu au prea reuşit să pună cap la cap puzzle-ul crimelor de la Caracal. În tot acest timp, Gheorghe Dincă, principalul supect în acest caz, şi-a recunoscut faptele oribile, ba chiar a fost cuprins de remuşcări şi a cedat nervos în faţa oamenilor legii. Potrivit unor surse din anchetă, monstrul din Caracal a vrăsat câteva lacrimi şi a mărturisit că regretă ce a făcut.

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1