Jaf spectaculos într-un magazin de bijuterii din Iași! Ce a făcut hoțul după ce a fugit de la fața locului

Ultima actualizare:

    Foto: shutterstock
Foto: shutterstock

Un individ care a încercat să jefuiască un magazin de bijuterii din zona Gării Iași, apoi a smuls telefonul unei tinere aflată pe stradă a ajuns în mâinile polițiștilor la câteva minute după comiterea faptelor.

Inițial, bărbatul a intrat în magazinul cu bijuterii, unde i-a cerut vânzătoarei să-i dea toți banii, cu prețul de a fi lăsată în pace. Femeia nu s-a pierdut cu firea și i-a pulverizat un jet de spray lacrimogen în față și activat alarma. Hoțul a ieșit imediat din magazin și a rupt-o la fugă, scrie bzi.ro.

Fiind pus pe rele, individul nu s-a lăsat după acest eșec. După ce a plecat din magazin, i-a smuls unei tinere telefonul din mână, tot în aceeași zonă.

A revenit în magazinul de bijuterii și s-a autodenunțat  

Polițiștii au ajuns imediat la magazinul de bijuterii și au început să facă verificări. În timp ce discutau cu vânzătoarea, s-au trezit chiar cu autorul la ușă. Bărbatul care cu puțin timp înainte a încercat să dea lovitura chiar în acel magazin, a intrat și le-a spus cu nonșalanță polițiștilor că el a vrut să fure, dar nu a luat nimic. Ulterior, individul le-a povestit oamenilor legii și despre telefonul sustras.

Polițiștii l-au identificat pe autor în persoana lui Bogdan Stoican, din localitatea Mironeasa, un tânăr care nu este străin de problemele cu legea.  

În trecut, el a fost condamnat pentru mai multe fapte și a stat închis inclusiv la Spitalul de Psihiatrie Pădureni-Grajduri, asta pentru că ar avea ceva probleme de natură psihică.

Surse din cadrul anchetei au precizat că bărbatul a fost internat la o unitate medicală, unde va fi expertizat, pentru a se stabili dacă a avut sau nu discernământ când a comis cele două fapte.

Citește și: 

Jaf de 100.000 de euro la o firmă de curierat de lângă Timișoara. Cum au golit hoții seiful

VIDEO Jaf la o bancă din Brăila. Un bărbat a furat câteva mii de euro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net