VIDEO Jaf la o bancă din Brăila. Un bărbat a furat câteva mii de euro

jaf.jpg

Foto: Captură Video

Click desktop articole 300x250 p1

Citeste tot despre: 

Click desktop articole 300x250 p2

O sucursală bancară din Brăila fost ținta unui atac, miercuri, 13 octombrie. O angajată a băncii a sesizat prin apel la 112 că o persoană necunoscută a furat o sumă de bani, după care a fugit. Întregul moment al jafului a fost surprins de camere de supraveghere din bancă.

Jaf la o bancă din Brăila

Potrivit presei locale, care citează surse din rândul anchetatorilor, suma furată s-ar ridica la câteva mii de euro. În imaginile publicate de site-ul DeBrăila.ro se vede cum un bărbat care poartă un hanorac cu glugă, mască chirurgicală și mănuși intra în sucursală și se îndreptă spre un birou, îi întinde angajatei un bilet, apoi face semn către sertarul cu bani.

Speriată, femeia a făcut ce i s-a spus și a deschis sertarul de lângă ea, apoi a fugit, iar bărbatul a început să-l golească. După ce a luat bani din sertar, acesta a fugit din bancă.

Suspectul este acum căutat de poliție. De asemenea, reprezentanţii IPJ Brăila au deschis o anchetă.„Astăzi, în jurul orei 14,05, o angajată a unei sucursale bancare de pe raza municipiului a sesizat prin apel 112 faptul că o persoană necunoscută ar fi sustras din incinta sucursalei o sumă de bani, după care ar fi fugit. În acest moment, poliţiştii împreună cu jandarmii brăileni efectuează activităţi de verificare şi căutare pentru localizarea şi depistarea persoanei în cauză", se arată într-un comunicat al IPJ Brăila.

Click desktop articole 580x400 p1

Loading...

Click desktop articole 300x250 p3

 
 

Click desktop articole 580x400 p2

Adevarul

Click desktop articole 300x250 p4

Click desktop articole 300x250 p5