Doi români din Italia, pedepsiţi crunt de traficanţii de droguri pentru care lucrau. Cum au fost salvați de carabinieri

Ultima actualizare:

Doi tineri români dornici de câștiguri mari peste noapte au trait în Italia coșmarul vieții lor. Intrați în slujba unor traficanți de droguri și căzuți în dizgrația lor, au primit o pedeapsă pe care nu o vor uita niciodată.

Împreună cu iubita lui, un tânăr român s-a angajase în slujba unor traficanți de droguri de lângă Roma, grupare condusă de nişte egipteni, scrie adevarul.ro. Au sperat că lucrurile vor merge de la sine și se așteptau ca banii să vină uşor. În realitate, lucrurile nu au stat deloc aşa, chiar dacă clienţii, într-un oraş de dimensiunile capitalei Italiei, nu au lipsit. 

Pentru a-şi vinde marfa, cei doi tineri au fost nevoiţi să petreacă și câte 14 ore pe zi în stradă. Erau obligaţi să caute clienţi, timp în care erau supravegheaţi de membrii grupării. Visul lor nu a durat prea mult, astfel că după doar două zile traficanții s-au declarant nemulțumiți de prestația românilor.

Trei zile bătut cu bestialitate

Dacă initial doar le-au reproșat că nu sunt cinstiți, ulterior i-au învinuit de lipsa unor sume din banii încasați pe droguri: fie 100, fie 300 de euro. Iar când informațiile acestea au ajuns la urechile șefului bandei, acesta s-a gândit să le dea o lecție. I-a secehestrat pe români, iar bărbatul a fost dus într-un garaj, legat de un scaun și bătut cu bestialitate de faţă cu partenera sa, care a fost obligată să privească tot.

Timp de trei zile, tânărul român a îndurat chinuri teribile. Totul era filmat de un membru al bandei, în timp ce ceilalţi se distrau și-l loveau. La un moment dat, fata a profitat de neatenţia unuia dintre răpitori şi a reuşit să fugă. A mers la poliţie, unde le-a spus carabinierilor totul. Cu ajutorul trupelor speciale ale Direcţiei Anti-Mafia, românul a fost eliberat. Membrii bandei au fost arestați şi li s-au efectuat o serie de percheziţii la domicilii. Trei persoane, toate din Egipt, au primit mandate de arestare preventivă sub acuzația de extorcare. Şeful bandei, un egiptean în vârstă de 25 de ani, și un locotenet de-al său, de 21 de ani, au fost duși la închisoarea Velletri. Cel de-al treilea, în vârstă de 19 ani, a fost arestat la domiciliu.

Poliţiştii italieni au descoperit că membrii bandei îşi coordonau acţiunile dintr-un mic magazin. În urma anchetei au fost arestaţi încă trei tineri, iar alţi patru asociaţi ai lor sunt anchetaţi în stare de libertate. În schimb, cei doi tineri români vor fi martori în proces. Audierile preliminare au avut loc zilele trecute, înainte de Crăciun, la Roma. 

Citește și:

Un important traficant de droguri din Europa a fost prins la Iași. Albanezul e bănuit că a trasportat 18 kg de cocaină

Regele cocainei, turnat de amantă și prins de politiști dupa like-urile de pe Facebook

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Tokyo FOTO Shutterstock
euro valuta bani pixabay jpg
batrana flori getty jpeg
supa oase1 jpg
pod pixabay jpg
piatra neamt jpg
4325ad6e 8121 4bcc a4cc efe2d686fa2c jpeg
smoothie ovaz1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net