Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Ziua Marinei 2019. A dat greș cu accesoriile!

foto_inquam_photos_daniel_stoenciu_.jpg

Președintele României Klaus Iohannis și soția acestuia, Carmen, au participat joi, 15 august, la Ziua Marinei
Foto: Inquam Photos

Așa cum se întâmplă în fiecare an, Ziua Marinei Românești, sărbătorită la data de 15 august, este marcată printr-un adevărat spectacol naval pe litoral, completat de o paradă a marinarilor militari. Bineînțeles, și în 2019 nelipsit de la eveniment a fost cuplul prezidențial format din președintele țării Klaus Iohannis, însoțit de soția acestuia, Carmen.

Tot cum ne-au obișnuit, cei doi soți s-au afișat la ceremonie de mână și zâmbitori, însă ținuta Primei Doamne a fost din nou în centrul atenției, creând controverse, în stilul caracteristic. Aplecând urechea la criticile primite de-al lungul timpului în legătură cu „look-urile” pe care le-a „servit” la aparițiile publice, Carmen Iohannis a optat de data aceasta pentru o rochie până la genunchi, ca să nu îi mai poată fi reproșat cumva că lungimea ținutei sale nu este corespunzătoare cu vârsta și statutul său.

Cum s-a îmbrăcat Carmen Iohannis la Ziua Marinei 2019

Cârcotașii vor găsi însă mereu câte ceva de comentat, deși Prima Doamnă a României nu se îmbracă singură și are în spate o echipă personală de stiliști care să o ajute cu aparițiile în cadrul evenimentelor. De data aceasta însă, deși Carmen Iohannis este o femeie frumoasă care emană eleganță prin toți porii, accesoriile alese au fost cele care au reușit să-i strice ținuta, per ansamblu. 

foto_inquam_photos_daniel_stoenciu.jpg

Cuplul prezidențial și-a asortat ținutele
Foto: Inquam Photos

Carmen Iohannis s-a îmbrăcat corespunzător evenimentului, cu o rochie lejeră de vară, potrivită temperaturilor ridicate de afară, de culoare albă, accesorizată cu aplicații asemănătoare cu epoleții, de culoare albastră- combinația cromatică reprezentând exact tema Zilei Marinei, pentru care a optat și Președintele, care a purtat o cămașă albă asortată cu cravată bleu. Până aici totul bine și frumos, însă specialiștii în domeniu au identificat și câteva erori. 

La astfel de ocazii sunt recomandate hainele deschise la culoare, ceea ce ar putea explica alegerea Primei Doamne, pentru care aceasta primește un plus, însă accesoriile alese au reușit să șteagă cu buretele această reușită. Poșeta de tip plic de culoare siclam a fost complet nepotrivită în ținută, culoarea nefiind potrivită nici evenimentului, nici vârstei lui Carmen Iohannis (58). O altă eroare vestimentară, nu atât de gravă însă, ar putea fi reprezentată și de alegerea pantofilor, sandalele alese de Prima Doamnă fiind mult prea elegante pentru ocazie, aceasta putând să aleagă niste încălțări mai lejere și mai deschise la culoare, eventual o perecehe de sandale cu talpă ortopedică. 

 

 

 

 

 


 

 

 

Loading...

Citește și

ClickPoftaBuna.ro 0
1
ClickPoftaBuna.ro : 0
ClickPoftaBuna.ro 1