Carmen Iohannis, criticată pentru ținuta purtată în vizita de la Episcopia Română din Italia: «Când încurci 25 cu 52»

Ultima actualizare:

    Ținuta purtată de Carmen Iohannis în cadrul vizitei de la Episcopia Română din Italia a fost criticată în mediul onlineFoto Facebook
Ținuta purtată de Carmen Iohannis în cadrul vizitei de la Episcopia Română din Italia a fost criticată în mediul onlineFoto Facebook

Carmen Iohannis este considerată ca fiind una dintre cele mai elegante femei din România, Prima Doamnă prezentându-se adesea la evenimentele oficiale într-un mod impecabil. Totuși, se pare că această opinie nu este împărtășită de toată lumea, ultima ținută purtată de Carmen Iohannis în cadrul vizitei de la Episcopia Română din Italia stârnind controverse în mediul online.

Carmen Iohannis a primit un val de critici pentru ținuta aleasă în cadrul vizitei de la Episcopia Română din Italia, unde a l-a însoțit pe soțul său, Președintele Klaus Iohannis. După ce s-a bucurat de multe laude pentru outfitul purtat la Constanța, de Ziua Marinei, se pare că Prima Doamnă a României nu reușește întotdeauna să fie pe placul admiratorilor săi și nu numai. Multe voci i-au comentat negativ ținuta aleasă pentru vizita din Italia, printre care și o persoană  publică autohtonă.

Monica Tatoiu a criticat ținuta purtată de Carmen Iohannis

Este vorba despre Monica Tatoiu, care a considerat apariția lui Carmen Iohannis puțin inadecvată pentru vârsta sa. Prima Doamnă a României a purtat o rochie de culoare roz pal cu buline negre, până deasupra genunchiului, cu volane la mâneci și cordon negru în talie. Soția Președintelui Iohannis și-a accesorizat ținuta cu o pereche de sandale tot de culoare roz. În asentimentul Monicăi Tatoiu, multe persoane au considerat această apariție ca fiind una nepotrivită pentru contextul dat.

Carmen Iohannis a purtat o rochie de culoare roz, asortată cu o pereche de sandale în aceeași nuanță
Carmen Iohannis a purtat o rochie de culoare roz, asortată cu o pereche de sandale în aceeași nuanță

„Când încurci 25 cu 52”, a scris femeia de afaceri pe rețelele de socializare, subliniind faptul că Prima Doamnă a ales o ținută care este nepotrivită pentru vârsta acesteia. Totuși, soția Președintelui României urmează să împlinească 58 de ani în luna noiembrie.

„Asta nu este o îmbrăcăminte pentru vârsta ei și nici ca soție de președinte. Uitați-vă la soțiile președinților din străinătate cum se îmbracă. Am văzut că și la biserică merge prea sexy, nici acolo nu are un pic de decență”, a comentat și unul dintre internauți.

Klaus și Carmen Iohannis, în vizită în Italia

Preşedintele României Klaus Iohannis a plecat, duminică, în Italia, însoțit de soția sa, aceasta fiind prima vizită de stat din ultimii 45 de ani în această țară a unui şef al statului român. În aceeași zi, cei doi soți au mers în vizită la sediul Episcopiei Ortodoxe Române a Italiei. De asemenea, șeful statului și soția lui au asistat la iluminarea Columnei lui Traian în culorile tricolorului românesc. „Cred că un simbol mai profund şi mai frumos pentru legătura între popoarele noastre nu există”, a declarat Klaus Iohannis.

image
image
image
image
image
image
cirese 250 lei kg jpg
japoneza shutterstock 1824440588 jpg
iasi oras romania jpg
masa de pranz jpeg
ligia deca cozi gradinite de vara inscriere 842028 webp
medic jpg
foto1 viol jpg
ce te impiedica sa ai mai multi bani 1536x864 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net