Carmen Iohannis a împlinit 58 de ani! Cum arăta Prima Doamnă în urmă cu 4 ani

Ultima actualizare:
Carmen Iohannis, alături de Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron
Carmen Iohannis, alături de Prima Doamnă a Franței, Brigitte Macron

Carmen Iohannis a împlinit vineri, 2 noiembrie, vârsta de 58 de ani! Prima Doamnă a României este o prezență discretă și elegantă, bucurându-se de mulți admiratori și fiind un exemplu pentru multe serii de elevi cărora le-a fost dirigintă. Totuși, de-a lungul timpului, soția președinteului României a stârnit și multe controverse, din cauza stilului vestimentar pe care această îl abordează. Iată cum au evoluat ținutele Primei Doamne a României!

Carmen Iohannis, Prima Doamnă a României, a împlinit vineri vârsta de 58 de ani. Cu ocazia ultimelor apariții publice ale acesteia, soția președintelui a fost acuzată că nu poartă ținute corespunzătoare vârstei sale, sau că încalcă adesea protocolul, care impune anumite reguli de „etichetă”. Totuși, Prima Doamnă s-a afișat mereu încrezătoare în propriile outfituri în cadrul vizitelor oficiale la care a participat, eleganța sa venind din comportamentul acesteia.

Stilul vestimentar al Primei Doamne a evoluat, de-a lungul timpului, Carmen Iohannis pornind cu ținute lejere și casual și ajungând, pe parcurs, să „riște” și să opteze pentru rochii ceva mai scurte și mai „sexy”, care au dat și startul criticilor la adresa modului în care aceasta alege să se îmbrace.

Carmen Iohannis, alături de soțul ei, la ceremonia de învestire în funcția de președinte al României
Carmen Iohannis, alături de soțul ei, la ceremonia de învestire în funcția de președinte al României

Cu ce stiliști a colaborat Carmen Iohannis

După ce a ajuns Prima Doamnă a României, Carmen Iohannis a început o colaborare cu trei designeri: Alexandru Ciucu, Eli Lăscan şi Stephan Pelger, conform revistei Viva. Cel din urmă, care s-a ocupat de ţinutele de zi ale lui Carmen Iohannis, a povestit că a fost plăcut să lucreze cu ea, dar că soţia preşedintelui României are anumite „fixuri” vestimentare.

Carmen Iohannis, acuzată că se îmbracă prea „tineresc” pentru vârsta sa
Carmen Iohannis, acuzată că se îmbracă prea „tineresc” pentru vârsta sa

„Este o doamnă foarte drăguţă, foarte simpatică, este o femeie absolut cu picioarele pe pământ, nu are fiţe deloc. Are însă nişte fixuri pe care nu i le poate schimba nimeni, dar cred că, până acum, ea a făcut cea mai bună imagine României dintre primele-doamne pe care le-am avut. Fusta prea scurtă, da, dar în unele cazuri, când iese în particular, chiar dacă este fotografiată, fusta poate fi şi exagerat de scurtă. Când însă este într-o întâlnire oficială, atunci de multe ori a avut ţinute foarte frumoase, uneori poate mi-aş fi dorit un pic mai elegant, mai rafinat, dar, per total, mie mi-a plăcut”, a declarat stilistul Stephan, în urmă cu ceva vreme.

În urmă cu 4 ani, în ziua în care l-a însoțit pe Klaus Iohannis la vot, actuala Prima Doamnă a purtat o ținută elegantă, dar lejeră, constituită dintr-un palton, asortat cu o eșarfă. Odată cu trecerea timpului, Carmen Iohannis a ales să poarte ținute din ce în ce mai „nonconformiste”, fiind acuzată adesea că încalcă regulile de protocol. Prima Doamnă a fost criticată în special pentru rochiile scurte alese, asortate cu sandale ce-i lăsau la iveală degetele de la picioare, în cadrul vizitelor oficiale.

simeon stalpnicul png

Traian Băsescu a criticat ținutele lui Carmen Iohannis

„Este o regulă a protocolului. Nu trebuie să ţi se vadă degetele de la picioare, deci nu te duci în sandale. Nu trebuie să se vadă umerii, nu trebuie să se vadă coatele, deci nu te duci în rochii fără mâneci. Nu trebuie să se vadă genunchii, deci nu te duci în rochii scurte. Această regulă sunt convins că a fost comunicată”, a declarat Traian Băsescu în cadrul unei emisiuni TV.


    Carmen Iohannis, acuzată că se îmbracă prea „tineresc” pentru vârsta saFoto: Arhivă personală
Carmen Iohannis, acuzată că se îmbracă prea „tineresc” pentru vârsta saFoto: Arhivă personală

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
tiktik chelnerita png
fabrica freepik jpeg
dieta peste somon cu legume   shutterstock 2255828609 jpg
 Dietă- post intermitent FOTO Shutterstock
banner pensii png
cutie cu legume din sera Foto Shutterstock
Teren agricol tractor FOTO Shutterstock
image
actualitate.net
image
actualitate.net