Crimă groaznică în Duminica Sfintelor Mironosițe. Un bărbat și-a ucis soția și copilul în fața unei biserici din Argeș

sever_criminalul.jpg

Sever Ciobanu, criminalul din gelozie
Sever Ciobanu a ucis-o pe Ramona și pe copilul ei chiar lângă biserică
Foto: adevarul.ro/captură YouTube Acces Direct
Citeste tot despre: 

Copilul de 15 ani zăcea mort în fața bisericii, mama lui se chinuia în agonie în curtea lăcașului de cult iar Sever, criminalul era deasupra ei cu un cuțit înfipt în gât. Este scena unor evenimente groaznice petrecute în Duminica Sfintelor Mironosițe într-un sat din Argeș și povestite de preot. Ramona, femeia ucisă încercase în zadar să scape iubitul criminal: s-a plâns la televiziune și a făcut plângere la poliție.

Sever Ciobanu, autorul dublei crime, era despărţit de Ramona, femeia ucisă, de mai multe luni. Ambii erau din comuna Cetăţeni, însă de mai multe săptămâni femeia se mutase în comuna Mihăieşti, unde începuse o nouă relaţie. Trăia acolo împreună cu băiețelul de 15 ani, rodul unei alte relații. Surse judiciare citate de adevărul.ro, au declarat că Sever Ciobanu mai avusese de-a lungul anilor mai multe amenzi pentru consum exagerat de alcool şi tulburarea liniştii publice

 

locul_unde_a_fost_gasit_copilul.jpg

Locul din fața bisericii unde a fost ucis băiatul
Adolescentul de 15 ani a fost lovit în cap și înjunghiat în fața bisericii, în încercarea de a-și apăra mama
Foto: Denis Grigorescu/adevarul.ro

 

Filmul crimei povestit de preotul din sat

 

Preotul Marcel Popa, parohul bisericii din satul Drăghici din comuna Mihăieşti este cel care a sunat la 112 duminică 16 mai în jurul orei 16:30. Acesta spune că un tânăr ce locuieşte lângă biserică l-a anunţat de tragicul eveniment. După cum s-a aflat ulterior, criminalul venise în localitate de sâmbătă 15 mai la un botez organizat de rude ale fostei concubine. Spera că o va găsi pe femeie la botez. Nu a întâlnit-o și renunțase să o mai caute. În după-amiaza zilei de 16 mai, când se pregătea să meargă spre staţia maxi-taxi pentru a reveni la Cetăţeni, Sever Ciobanu a văzut-o pe Ramona, mergând spre cimitirul de lângă biserică cu băiatul de 15 ani pentru a aprinde lumânări la mormintele părinţilor. I-a așteptat până când au ieşit, după care a început să se certe cu fosta concubină. În faţa bisericii din sat, Sever Ciobanu l-a lovit pe băiat de mai multe ori în cap şi l-a înjunghiat cu un cuţit. Când preotul a ajuns în faţa bisericii, copilul era deja mort, în fața lăcașului de cult. Încercase în zadar să-și apere mama dar a căzut pradă furiei criminale a ucigașului. Femeia a fugit în curtea bisericii, sperând că Sever Ciobanu are frică de Dumnezeu și nu o va ataca în curtea bisericii. Fiara din Sever se deșteptase și nimeni și nimic nu o mai putea opri: nu mai avea nimic sfânt doar ură. A ajuns-o din urmă pe fosta concubină în curtea lăcașului de cult şi a ucis-o cu mai multe lovituri de cuţit. Parohul bisericii din satul Drăghici spune că în momentul în care a ajuns în curtea bisericii l-a găsit pe criminal deasupra fostei concubine, iar bărbatul avea cuţitul înfipt în gât și era semiconştient.”Bărbatul a fost adus, duminică, la Spitalul Judeţean din Piteşti, cu un echipaj al Serviciului de Ambulanţa Argeş, în stare de semiconştienţă. Prezenta o plagă deschisă la nivelul gâtului. După ce a fost evaluat de specialiştii din Unitatea de Primiri Urgenţe, a fost dus în sala de operaţii. Intervenţia chirurgicală a decurs bine, după o noapte petrecută în ATI, pacientul a fost mutat în Secţia ORL. Este conştient, stabil, urmează să fie evaluat neurologic şi psihiatric”, a precizat pentru adevărul.ro, Mihaela Cazacu, purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean Argeş.

 

Femeia a depus în februarie plângere pentru amenințare

 

Surse judiciare au confirmat în exclusivitate pentru „Adevărul” că pe 24 februarie a.c, femeia a depus plângere la Poliţia Câmpulung Muscel, pentru ameninţare, cerând să fie lăsată în pace de fostul concubin, deoarece are o nouă relaţie. Femeia le-a cerut poliţiştilor să îi pună în vedere fostului concubin să nu o mai hărţuiască. Însă la audieri femeia nu a dorit să mai declare nimic. Până la urmă, Poliţia Câmpulung Muscel nu a mai luat vreo măsură. Pentru ca să fie emis un ordin de protecţie, femeia ar fi trebuit să sesizeze Judecătoria Câmpulung Muscel, ne-au precizat surse judiciare.

 

Criminalul și-a amenințat iubita cu moartea la ”Acces Direct”

 

Criminalul a fost prezent în ianuarie 2021 în studioul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, alături de Ramona, fosta lui concubină. Cei doi au avut o confruntare şi o tentativă de împăcare, însă ceea ce ar fi trebuit să tragă un semnal de alarmă autorităţilor este mărturisirea pe care bărbatul o făcuse în faţa unei ţări întregi. Bărbatul şi-a acuzat concubina de infidelitate şi a ameninţat-o direct cu moartea dacă îl va părăsi. Când moderatoarea l-a întrebat dacă ceea ce spune arată intenţia lui reală, acesta a transmis că nu glumeşte şi a declarat că plănuieşte să facă lucruri foarte rele dacă va fi trădat de cea pe care şi-o alesese drept parteneră de viaţă. Nici atunci autorităţile nu au avut reacţie

 

 

Citiți mai multe amănunte pe această temă în adevărul.ro

 

Citiți și

 

VIDEO Crimă din gelozie la Arad

 

Crimă din gelozie la Vaslui. Un bătrân a fost omorât cu un par, de vecinul său

Loading...
 
 

Citește și