Crimă din gelozie la Vaslui. Un bătrân a fost omorât cu un par, de vecinul său

Ultima actualizare:

    Patronul Stelei a  construit 188 de case
Patronul Stelei a construit 188 de case

Omorât în bătaie de un tânăr gelos. Aşa şi-a găsit sfârşitul un bărbat de 63 de ani din Vaslui. Tânărul şi-a ieşit din minţi după ce nevasta lui i s-a plâns că bătrânul o hărţuieşte sexual.

Bărbatul în vârstă de 63 de ani a poftit la nevasta altuia şi de aici i s-a tras moartea. Femeia s-a plâns soţului ei, de 23 de ani, că vecinul o hărţuieşte de fiecare dată, intră peste ea în casă şi îi cere să îi facă un copil. Când cei doi bărbaţi s-au întâlnit a izbucnit scandalul.

Potrivit România TV, tânărul de 23 de ani i-a făcut reproşuri vecinului şi i-a cerut să-i lase nevasta în pace, dar s-a trezit cu un pumn în faţă. De aici până la o tragedie nu a fost decât un pas. Cei doi s-au luat la bătaie, iar tânărul a pus mâna pe o bucată de lemn şi l-a lovit pe bătrân în zona toracică. Acesta s-a prăbuşit, iar vecinii l-au găcit câteva ore mai târziu, mort.

În urma necropsiei s-a stabilit că bătrânul a avut o moarte violentă, iar tânărul de 23 de ani, care este tatăl a doi copii, este cercetat acum pentru lovituri cauzatoare de moarte.

image
image
image
image
image
image
grecia pixabay jpg
Cutremur in Turcia FOTO Profimedia jpg
Israel atacă Iranul FOTO IRGC via CNN jpg
mihaela bilic instagram jpg
436310903 6801597473275047 2085105743623441656 n jpg
ceapa verde adobesotck jpg
image png
bani  foto   Shutterstock jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net